Alexandru David, declarații INCENDIARE în această seară


Președintele lui Dinamo, Alexandru David, a vorbit după meciul cu Poli Timișoara. Discursul său s-a axat mai mult pe scandalul din ultimele zile cu Adrian Thiess, dar a vorbit și despre jocul lui Dinamo și l-a ironizat pe Vasile Miriuță.

”În ciuda rugăminților repetate domnul Thiess a mutat aceste discuții în presă. Nu trebuia să informeze publicul. La asemenea afirmații nu am nicio replică. Eu l-am rugat doar să plimbe ursul în altă parte. Această supraexpunere a creat o stare destul de complicată pentru oamenii de la Dinamo. Trebuie să discute cu oamenii care vrea să cumpere. Nu este absolut nimic clar. Domnul Thiess nu a primit niciun document de la clubul Dinamo. L-am somat să vină cu un nume concret, nu cu un intermediar. După o lună de zile spune că vine după 10 zile, dar hai să vedem.

Există alte propuneri pentru clubul Dinamo, o să vedem. Timpul o să le rezolve pe toate și o să vedeți cine are dreptate. Eu sper să se avanseze și cu ONG-ul. Dar avem și alte oferte. Nu vinde nimeni cu spatele la zid, nu vindem cu orice preț doar pentru că a găsit Thiess un cumpărător.

Dinamo a jucat bine, în nota meciurilor din ultima perioadă, de când avem antrenor nou, de când avem antrenor mai exact. Cu siguranță, eu zic că e un drum bun indiferent de ce se va întâmpla. Curajul a lipsit la Dinamo, nu liniștea. Măcar să lupți la play-off să lupți, nu la titlu, dar nu a fost cazul. Mi se pare o schimbare, o logică în joc, vorbesc eu, care nu sunt specialist”, a declarat Alexandru David.

Citește și:

Ce au scandat fanii și ce zice Dănciulescu despre ”domnul șeic”

-->
Previous Robert Moldoveanu: ”A meritat acest galben”. Ce spune despre Bratu
Next Ce planuri are Florin Bratu. Glumă despre ȘEIC

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *