Alexandru David, declarații FOARTE TARI la Digisport


Președintele lui Dinamo, Alexandru David, a făcut niște declarații foarte importante în această seară după partida câștigată cu 3-0 cu Gaz Metan Mediaș.

”A fost destul de clar de la început că abonamentele sunt valabile doar în sezonul regulat. Deocamdată nu s-a luat o decizie definitivă. Ele nu mai erau valabile pentru play-out sau play-off. Facem tot ce se poate ca următorul meci să fie valabile abonamentele, am avut o problemă tehnică înainte de meciul asta. Pentru meciul s-au vândut până în 300 de bilete.

Am mare încredere în Florin Bratu. Viața merge înainte și în play-out. Strategia clubului nu poate fi decât una singură, ca tinerii de perspectivă să fie forțați, avem și un marcator tânăr în această seară. Procesul va continua până la vară și vom vedea dacă se mai impun alte transferuri sau mergem cu cei pe care îi avem.

Popescu, Olteanu, Dudea, Salomao, May, Pesic, Popa, Nistor, pe repede înainte v-am zis cei care rămân. Florin Bratu va avea putere totală. Lucrurile sunt foarte clare că domnul Negoiță este ferm pe poziții, clubul trebuie să se autosusțină. Dacă va fi cineva care va putea să facă mai mult, există o ușă deschisă pentru toată lumea. El a spus astă-toamnă că gata, până aici merge. Nu poate mai mult.

A încercat cu oameni pricepuți la fotbal și la un moment dat și-a dat seama că poate nu este de mine. Rednic astă vară dacă făceam aceeași greșeală cu Rednic și am făcut această vară eforturi să-l ținem pe Contra și nu a ieșit.

În fiecare an s-a creat o formație de la zero. De ce nu s-a greșit când nu l-am lăsat pe Stoican să plece? Se vorbește doar că am greșit cu Rednic. Nu mai vrem să greșim, vrem să vină cineva care să facă mai mult. Nu a apărut niciun doritor care să vrea să o ia pe Dinamo.

Domnul Lupescu nu-și anunțase candidatura când noi am semnat. Noi nu jucăm la două capete, am făcut această revenire necesară, că-l susținem pe Ionuț. Era un alt moment și dacă nu apărea un nume ca Ionuț Lupescu probabil nu semnam. Toată lumea a primit acea hârtie. Nu are de ce să se supere nimeni, este alegerea noastră.

Dănciulescu și Lupu sunt în continuare în club. Dănuț Lupu trebuie să respecte niște proceduri, când ia o decizie în presă trebuie să-și ia un accept de la ofițerul de presă”, a declarat Alexandru David la Digisport.

Citește și:

Robert Moldoveanu. ”Asta noi sperăm”

-->
Previous Florin Bratu, declarații după prima VICTORIE ca antrenor la Dinamo
Next Informație IMPORTANTĂ pentru fanii lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *