Alexandru David confirmă doardinamo.ro: ”Nu a intrat în planul nostru imediat”


Site-ul nostru v-a informat zilele trecute că atacantul angolez Alexander Chirstovao a fost suspendat 10 etape după ultimul meci jucat în Polonia. Vârful de 25 de ani a fost suspendat în ultimul meci jucat în Polonia, Pogon Szczecin – Zaglebie Sosnowiec (echipa la care a evoluat până să semneze cu Dinamo), 1-0.

El l-a faultat dur pe piept pe Sebastian Walukiewicz, un fundaș central de 18 ani care este considerat o mare speranță în Polonia, selecționat constant la Polonia Under 20, cotat la 4 milioane de euro, care este în vizorul lui Arsenal și a Barcelonei.

Iar Comisia de Disciplină a Ligii din Polonia l-a pedepsit dur pe angolez. El a primit o suspendare de 10 meciuri în Lotto Ekstraklasa, și o penalizare financiară de 20.000 PLN. Când a venit la Dinamo el a spus că Comisia de Recurs a redus suspendarea la 5 etape, din care două le-a stat deja în Polonia. Cum suspendarea este valabilă și în România, nici până în acest moment nu s-a aflat câte etape mai are exact de stat jucătorul.

„Știam foarte bine situația lui Christovao în momentul în care am negociat cu el. Nu a intrat în planul nostru imediat. Vom primi în aceste zile o hârtie oficială din Polonia pentru a afla exact cât mai este suspendat. Din câte știm, i s-a redus pedeapsa la cinci etape, dintre care a ispășit deja două în Polonia. De principiu, pentru noi va fi indisponibil trei meciuri”, a dezvăluit președintele Alexandru David pentru gsp.ro.

Cine este Alexander Christovao

Este un atacant angolez care a promovat sezonul trecut cu Zagłębie Sosnowiec în prima ligă din Polonia. Are 25 de ani, 1,86 m înălțime, și 2 goluri în 15 meciuri jucate în Polonia în acest sezon. Alexander Christovao jucat pentru Dinamo deja în două meciuri amicale disputate în Antalya. Cu FK Liepaja, 3-2, câștigat de ”câini” prin cele trei goluri marcate de Daniel Popa, și cu Dinamo Moscova, terminat 2-0 pentru ruși. În ambele partide el a jucat în repriza a doua.

Citește și:

INTERVIU PREMIUM Rednic: ”Investesc doar banii mei. Vreau să se vadă”

-->
Previous INTERVIU PREMIUM Rednic: ”Investesc doar banii mei. Vreau să se vadă”
Next INTERVIU EXCLUSIV Stoican: ”A fost o dezamăgire cruntă pentru mine”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *