Alexandru David aruncă BOMBA. Ce i-a spus Nistor: ”Am bătut palma”


Președintele lui Dinamo, Alexandru David, a vorbit după înfrângerea cu Poli Iași despre scandalul momentului în care sunt implicați Florin Bratu și Dan Nistor. El spune că liderul ”câinilor” nu i-a zis niciodată că vrea să plece la FCSB, ci dimpotrivă. Ba mai mult, el va mai rămâne încă trei ani în Ștefan cel Mare. De asemenea, el a dat de înțeles că Florin Bratu ar putea fi demis dacă Ionuț Negoiță va hotărî asta.

”Poate că pare surprinzător, dar eu cred că Florin s-a pripit, el este un antrenor tânăr la început de drum, eu cred că atunci când pierdem, pierdem toți, este vina tuturor, noi am ajuns în situația asta împreună. Vom discuta la rece și între noi. Sunt convins că avem forța să ne revenim. Noi avem doar de făcut un singur lucru, să ne revenim.

Eu nu pot comenta discuțiile pe care le-au avut ei între patru ochi. El mie nu mi-a spus niciodată că își dorește să plece la Steaua. Unul dintre motivele pentru care am făcut deplasarea la Iași este pentru că de azi dimineață noi am bătut palma cu Dan Nistor pentru prelungirea contractului pe un an de zile. Deci are trei ani în momentul de față, rămâne doar să semnăm actele. Am ajuns la un numitor comun, am bătut palma. Vom vedea ce se va întâmpla. Nu are cum să mă pună cineva, nici măcar antrenorul, în fața unei astfel de alegeri. De mâine discutăm la rece. În discuțiile repetate niciodată Dan Nistor nu mi-a spus că vrea să plece. El mi-a spus că NU VREA SĂ PLECE LA STEAUA, LA FCSB, ci să discutăm despre o prelungire.

În relația cu conducerea nu s-a pus niciodată problema ca Dan Nistor să plece. Postul oricărui antrenor este în pericol în momentul în care nu există rezultate. Repet, orice staff tehnic este în pericol. Domnul Negoiță poate hotărî și acum. Este foarte la cald. Am încredere că se va rezolva această situație de criză de la Dinamo în viitorul apropiat.

Citește și:

Negoiță s-a decis! Ce se va întâmpla cu Florin Bratu

-->
Previous Declarații despre Nistor ale unui stelist: ”A fost pentru Dinamo cum a fost Messi pentru Barcelona”
Next Negoiță s-a decis! Ce se va întâmpla cu Florin Bratu. Și o mare surpriză

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *