Alexandru David a explicat situația sa: ”Lucrurile vor fi simple”


Actualul președinte al lui Dinamo, Alexandru David, a vorbit despre posibilitatea de a părăsi clubul din Ștefan cel Mare pentru a se ocupa de campania electorală a lui Robert Negoiță.

”Nu este nimic hotărât. S-au întâmplat anumite lucruri la nivel personal, am primit niște oferte din altă parte. Am și vorbit cu domnul Negoiță și l-am întrebat dacă ar fi o problemă mare în eventualitatea în care aș pleca. A rămas să discutăm, să analizăm. Oricum nu este ceva ce se va întâmpla acum sau în 2-3 săptămâni. Este o idee. Mai avem lucruri de discutat. Nu este nimic spectaculos.

A rămas să mai vorbesc cu domnul Negoiță, să mai analizăm, să mă mai gândesc și eu. De ce să fie distrus domnul Negoiță? Nimeni nu este de neînlocuit, mai ales eu, care am spus că fotbalul este un domeniu în care nu mă simt bine.

Dacă voi pleca, lucrurile vor fi simple. Există în club oameni competenți, care pot prelua din mers funcția de președinte al Consililului de Administrație. Domnul Bălănescu ar putea fi o soluție, este unul dintre cei mai bine pregătiți oameni pe care i-am cunoscut în fotbal. Domnul Rednic este manager general și antrenor. Dacă voi decide să plec, voi face un anunț oficial”, a declarat Alexandru David, la TV Digi Sport.

Citește și:

GEST Mircea Rednic, mână de ajutor pentru un fotbalist de la Dinamo

-->
Previous Rednic anunță: ”Acolo pleacă David” Ce spune de un înlocuitor
Next GEST Mircea Rednic, mână de ajutor pentru un fotbalist de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *