Alexandru David, anunț surprinzător în cazul lui Mircea Rednic


Dinamo este într-o situație extrem de critică chiar dacă Mircea Rednic a fost adus ca salvator al echipei din Ștefan cel Mare. Pe locul 11 și destul de departe de play-off, președintele lui Dinamo a explicat ce decizie s-a luat în cazul ”Puriului”.

”Eu zic că mai este timp, evident că situația nu este una plăcută, câtă vreme obiectivul este realizabil, noi credem în el. Eu cred că și presiunea asta care se pune pe Rednic este puțin artificială. Eu cred că ne-am bătut singuri și la Viitorul și cu CFR Cluj. Roadele se văd pe alocuri, o decizie foarte clară, m-am gândit foarte serios să-i propunem să prelungim contractul cu încă un an și dacă intrăm în play-off încă 2 ani, în condițiile în care are deja contract semnat pe 2 ani.

Era alt moment, erau alte vremuri, cred că avem nevoie de continuitate și cred că va avea sprijinul tuturor celor din club, chiar dacă înseamnă să ajungem în play-out, să reconstruim echipa, vom vedea. Vedeam că se vorbește de multă presiune la Dinamo, jucătorii ar trebui să înțeleagă că nu sunt medici care operează copiii pe creier, sunt doar jucători de fotbal. Dacă nu prindem play-off-ul cu un antrenor bun, cu niște competențe foarte clare, să aibă un proiect pe care noi să-l susținem”, a declarat Alexandru David.

Citește și:

Rednic a luat decizia în cazul lui Gregory Tade

-->
Previous Rednic a luat decizia în cazul lui Gregory Tade
Next Planul lui Rednic pentru următoarele trei meciuri: ”Să plece”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *