Alexandru Anghel rupe tăcerea: ”De la asta a pornit totul”


Unul dintre cei mai importanți lideri DDB, Alexandru Anghel, cel care a fost bătut de unul dintre bodyguarzii lui Pablo Cortacero, a explicat ce s-a întâmplat de fapt la Rin, de la ce a pornit totul și ce crede că va face până la urmă ibericul.

”Mă simt bine, mă rog, cât de bine te poți simți după un astfel de eveniment nefericit. Dar ne dăm și sângele pentru Dinamo, nu? S-au luat imaginile de la camerele de la hotel. Eu filmez, respectivul sare la bătaie. Couto sparge telefoane, e absolut incredibil ce se întâmplă. A aruncat telefonul unuia dintre noi. De la asta a pornit, pentru că lucrurile nu erau așa agitate. Erau foarte supărați că noi filmăm.

Nici prin cele mai negre gânduri nu mi-a fost dat să cred că se poate întâmpla așa ceva. Dar vinovații vor plăti. Există un dosar penal, am fost la INML. Astfel de gesturi nu pot fi lăsate nepedepsite și vă garantez că nu le voi lăsa nepedepsite.

Haideți să fim serioși! Credeți că eu m-aș duce să îmi cer scuze după ce m-au bătut? E o glumă proastă. Cortacero e un mincinos fără pereche, e ceva inimaginabil. Nu poți să ai o astfel de retorică, să minți pe toată lumea în față. Este incredibil! Oamenii mint cum respiră!

Dorin Șerdean nu mi-a zis nimic. Cred că dânsului i se pare ceva normal. Ăștia sunt cei care încearcă să conducă Dinamo în momentul de față. E foarte important să aflăm cine e instigatorul. Acel om a apărut chemat de cineva acolo, pentru că el nu era acolo.

Cred că oamenii vor fi suficient de înțelepți și vor preda acțiunile”, a spus Alexandru Anghel, la ProSport Live.

Citește și:

Omul de la echipă care chiar crede: ”Putem ajunge în play-off”. L-a luat la întrebări pe Cortacero

Previous Ofertă pentru un jucător de la Dinamo: "Dau 200.000 de euro"
Next Gane, exploziv: "Doar în poze"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *