Alex Răuță oferă primele declarații după problemele din meciul cu Rapid


Mai devreme a apărut în GSP informația conform căreia jucătorul lui Dinamo, Alex Răuță, ar putea renunța la cariera de fotbalist din cauza unei tahicardii.

Fotbalistul câinilor a ținut să lămurească acest aspect printr-un postare pe contul personal de Facebook.

„Vreau să clarific și eu o informație a celor de la GSP care a apărut în urmă cu câteva ore că sunt bolnav cu inima și nu voi mai putea juca fotbal:

1. După ce am avut acea problemă la meciul cu rapid , care a fost cardio respiratoare, nu cu probleme la inima că să înțeleagă și cei de la GSP , mi am revenit, am făcut cele mai amănunțite controale și sunt bine.

2. Dacă aș avea probleme cum au spus cei de la GSP în știre și în tot nu ar mai fi riscat nimeni să mă lase să mă antrenez , mai ales la Dinamo unde au fost probleme de acest gen.

3. Dacă nu sunteți informați corect de la persoanele care ați primit zvonuri, nu mai scrieți lucruri eronate s au care nu își au rostul.

4. Dacă aș fi fost grav și nu mai puteam juca fotbal eram primul care ieșeam în față și spuneam tot.

5 . Înainte să scrieți despre un jucător lucruri eronate gândiți–vă că avem și noi famili pe care îi pune ți într o situație jenantă.

6. Săptămâna viitoare voi reveni la antrenamente și voi face 100/100 cu echipa antrenament.

7. Oricum cine a scris articolul va suportă consecințele cu siguranță.      Este pentru prima oară când postez așa ceva, dar pur și simplu astăzi am ajuns la capătul răbdărilor și simțeam nevoia să scriu”, a spus mijlocasul dinamovist.

Citește și:

Mircea Rednic, anunț important în privința lui Deian Sorescu: ”De joi”. Ce echipă îl vrea

Previous Ce s-a întâmplat astăzi la antrenamentul lui Dinamo
Next Răzvan Zăvăleanu, detalii despre posibilii investitori ai lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *