Alex Gonzales dă o veste mare fanilor: ”Am acceptat”


-->
Alexander Gonzales a plecat astăzi de la Dinamo, anunțând că tocmai a devenit un jucător liber de contract. El a făcut un mesaj video manifest în care a povestit experiența sa la Dinamo.

”Am vrut să vă povestesc situația mea actuală de când am început să joc la Dinamo. Asta este povestea mea. Impresarul meu a primit un telefon la finalul lui august despre interesul unui club foarte mare din România, marele și istoricul club, Dinamo București. A durat doar trei zile pentru a ajunge în România, totul părea să meargă destul de bine, ne-au oferit un contract acceptabil și condiții bune.

Mi-au oferit un an, am cerut doi, pentru că am doi copii și am nevoie de stabilitate pentru ei. Când am ajuns aici, mi-au spus despre un proiect care s-a transformat într-o eroare totală, nimic nu există. Totul era o lume a minciunilor. Un stadion nou, un cantonament nou. Că urma să jucăm pe Arena Națională până când se va renova noul stadion, în cele din urmă a fost o onoare să călcăm pe pământul unde au jucat jucătorii lui Dinamo care au câștigat atâtea trofee.

Problema e că am semnat pe 2 ani, dar au trecut patru luni și nu am primit niciun ban de la Dinamo. Nu numai eu am fost înșelat, ci și ceilalți jucători, antrenorii, personalul medical, bucătarii, îngrijitorii terenului, oamenii din club sunt în aceeași situație.

Cele trei luni în care am fost aici nu prea am reușit să avem rezultate. De câteva etape însă reușisem să câștigăm niște meciuri. Ne-am făcut griji din prima lună pentru că jucătorii vechi care erau aici întâmpinaseră mari restanțe financiare și înainte și această mare problemă ne-a unit.

Am trimis o scrisoare la club și la FIFA pentru ca aceștia să plătească lunile restante sau să mă lase liber de contract și apoi intervine FIFA pentru a fi plătit și chiar poate penaliza clubul. Ei bine, au fost săptămâni triste și dure, în care ne despărțeam mereu de către cineva. Până când într-o zi au plecat doi dintre colegii mei, într-o altă zi a plecat medicul, apoi bucătarul, maseurul. Foarte dur totul și este foarte greu să vezi cum un club care a scris istorie și a adus atâta bucurie să fie scufundat într-o zăpadă tristă de rămas bun.

Dar am cunoscut oameni minunați și îi mulțumesc lui Dumnezeu că fii mei sunt prea mici ca să înțeleagă ceva din această experiență, pentru că una dintre cele mai rele lucruri pe care poți să i le faci unui om este să-l aduci într-o altă țară cu tot ce înseamnă asta pentru doar a îi spune minciuni.

Dar trecând peste astea am văzut și oameni minunați care nu au mai văzut un euro de mult timp, bucătari, îngrijitori de teren, oamenii de la magazie, care încearcă să-și facă treaba cât mai bine și în aceste condiții, să fie mâncarea gata după antrenament chiar dacă au familie și nu mai erau plătiți de 5 luni într-o țară în care salariul minim este 600 de euro. Foarte inuman totul. Să te joci cu viața oamenilor este cel mai rău lucru pe care îl poți face. Au pus o mulțime de familii în genunchi fără să se gândească că o să se transforme totul într-o discuție eternă și un mediu total ostil.

Dar voi merge mai departe, mă întorc acasă cu un gust amar când mă gândesc la oamenii ăștia care ne-au mințit, dar am ajuns la un acord cu o organizație a fanilor care au luat 25% din acțiunile clubului acum un an, când clubul avea tot grave probleme financiare. Se numesc DDB. Mi-au oferit o parte din bani, numai să nu mă duc la FIFA. Eu am acceptat pentru club, mereu gândind cu inima, nu cu capul. Pentru ca clubul să poată merge mai departe. Vreau să ies cât mai repede din acest film de groază. Nu mi s-a întâmplat niciodată în viață așa ceva. Am trecut prin multe experiențe în fotbal, dar cu asta cred că mi-am dat masteratul. Azi sunt un jucător liber. Vreau să vă urez un Crăciun fericit pentru că a fost un an greu pentru toată planeta și trebuie să fim conștienți măcar acum că dacă suntem sănătoși, atunci trebuie să fim fericiți. Petrecere frumoasă. Pe curând, Dinamo București! Sper ca în acest sezon să reușiți să vă îndepliniți obiectivele”, a povestit Alex Gonzales într-o postare video pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alexander Gonzalez (@alexdavid92)

Citește și:

DDB face apel la DNA în cazul Șerdean. Ardeleanul e anchetat

Previous DDB face apel la DNA în cazul Șerdean. Ardeleanul e anchetat
Next Cornel Dinu despre noul stadion: ”Noi suntem sănătoși la cap?”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *