Alex Couto, scrisoare oficială către Comisia Centrală a Arbitrilor


Directorul general al lui Dinamo, Alex Couto Lago, a trimis astăzi o scrisoare către Comisia Centrală a Arbitrilor.

„Prin intermediul acestei scrisori, ne adresăm dumneavoastră cu intenția de a vă aduce la cunoștință nemulțumirea noastră față de erorile repetate de arbitraj îndreptate împotriva echipei Dinamo București de la începutul acestui sezon competițional, punctul culminant fiind meciul disputat cu FCSB, etapa trecută, pe Arena Națională.

Clubul Dinamo București apără și va apăra întotdeauna corectitudinea în fotbalul românesc, precum și imaginea Comisiei Centrale a Arbitrilor în dauna tuturor suspiciunilor reflectate în fața opiniei publice.
Fotbalul european a atins un nivel ridicat de rigoare în aplicarea regulilor de joc și devenit un produs apreciat în întreaga lume.

Fotbalul românesc trebuie să urce în acel tren în care legitimitatea competiției trece direct prin credibilitatea fără fisuri a echipei de arbitri.

Ca reprezentanți ai conducerii executive a clubului, dorim să transmitem pe această cale îngrijorarea noastră față de aceste erori grave de arbitraj.

Sperând că viitorul va da o competiție curată și deschisă pentru toate cluburile participante, vă adresăm salutările noastre cordiale”.

Citește și:

Mutare făcută de Dinamo la LPF și FRF. Ei sunt oamenii care pot semna EXCLUSIV

-->
Previous Mutare făcută de Dinamo la LPF și FRF. Ei sunt oamenii care pot semna EXCLUSIV
Next Surpriză mare în echipa lui Dinamo cu Universitatea Craiova

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.