Alex Couto Lago îi va decide soarta lui Bălănescu. Primele declarații


Alex Couto Lago este noul director general al clubului din Ștefan cel Mare. Conducătorul va decide dacă Bogdan Bălănescu va rămâne sau nu în club și a anunțat care va fi rolul său în club.

”Este decis viitorul meu post de director general. Menirea mea viitoare este de a reorganiza, a restructura atât din punct de vedere administrativ, cat și sportiv clubul. Și, de asemnea, voi fi cel care va trebui să impulsioneze ceea ce înseamnă marketing-ul, relațiile cu presa și în general ceea ce înseamnă clubul nostru. De asemenea, trebuie să facem departamente bine definite care să interacționeze între ele pentru bunul mers și pentru a ajunge acolo unde ne dorim.

De asemenea, vom avea la dispoziție ultimele tehnologii din domeniul fotbalului. Ceea ce este foarte important este să știm ceea ce vrem pentru a realiza și să ajungem acolo unde ne dorim cu toții. Încercăm să facem tot posibilul pentru a crea toate coondițiile tehnologice și umane. De asemenea vreau să vă spun că e prima oară când am ajuns în orașul București și am rămas impresionat de frumusețea lui”, a declarat Alex Couto Lago.

Citește și:

Planuri mari pentru Dinamo. Vezi ce au zis șefii la conferința de azi

-->
Previous Nicolae Badea se implică la Dinamo: "Va veni lângă noi"
Next Spaniolii transferă un român care joacă la națională EXCLUSIV

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.