Alex Couto: ”Adevărul va ieși la iveală”


-->

Pablo Cortacero a preluat pachetul de acțiuni a clubului din Ștefan cel Mare în 2020 și imediat a schimbat și conducerea clubului. Director general a fost adus Alex Couto, care se dezice acum total de spaniol.

”Acum o săptămână, Dinamo a fost vândută. Dorin Șerdean, care deținea 72% din capitalul social, și-a vândut drepturile către Red and White. Felicitări domnului Șerdean pentru curajul de a prelua pachetul majoritar de acțiuni de la Cortacero și felicitări către Red and White pentru provocarea la care s-au înhămat”.

Cât timp am lucrat la Dinamo, ca director general, nu ca director al lui Cortacero, așa cum s-a angajat să propage aparatul de propagandă. Cortacero și cu mine, din prima zi am fost ca petrolul și apa, trăind pe orbite diferite”.

Dacă Dinamo are bani de la contribuabili, poate imediat să folosească Arena Națională, fără să mai fie nevoită să aștepte patru ani până la construcția noului stadion”.

Am ajuns la club pe 8 octombrie, cu toată mizeria pusă la punct și cu COVID-ul năprasnic. Dacă ar fi fost după mine, nu aș fi adus niciodată jucători cu salarii de până la șase ori mai mari decât salariul mediu al unui jucător român.

Sper, cum a spus și Dorin Șerdean, că adevărul va ieși la iveală curând. Și sperăm că, în timp, curajul de care a dat dovadă Dorin Șerdean în această situație dificilă va fi recunoscut.

În final aș vrea să le spun ‘la revedere’ fanilor lui Dinamo, ceva ce ei nu mi-au dat oportunitatea să fac. Și să-i mulțumesc lui Dorin și lui Jose Antonio Bueno pentru prietenia lor și pentru onoarea pe care mi-au dat-o de a fi parte din conducerea lui Dinamo”, a transmis Alex Couto prin intermediul Twitter.

Citește și:

Surpriză la Dinamo: ”A păstrat acțiuni”

Previous Surpriză la Dinamo: ”A păstrat acțiuni”
Next Burcă a făcut minuni. Play-off-ul e aproape

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *