Alex Conovaru: „Nu știu cât de dispus mai este să vină”


Alexandru Conovaru
Actorul Alex Conovaru, reprezentantul DDB și unul dintre protagoniștii filmului „Prima oară-i gratis”, recunoaște că Dinamo nu trece printr-o perioadă foarte bună și a dezvăluit cum încearcă suporterii din programul „Doar Dinamo București” să facă rost de bani pentru a ajuta echipa.

„Este o situație foarte grea, dar nu e fără ieșire. Situații din aceastea au mai fost, dar nu ca acum. Nu am știut că Uhrin nu a mers la antrenament. E un semnal de alarmă pe care îl trage. DDB face eforturi mari ca să putem ataca măcar 1-2 salarii. Facem ce putem. Se organizează cupa DDB, se strâng bani și de acolo. Avem soluții pe termen mediu și scurt. Dar cum vom începe campionatul, cu ce jucători și ce antrenor vor începe, nu știu”, a spus Alex Conovaru, reprezentantul DDB, pentru Pro X.

„Suntem în al doilea an de DDB, nu spera nimeni. Dacă vorbeam acum doi ani ziceam că e o utopie. Dar situația e grea. Suporterii simt o stare de lehamite, acum e și fotbal adevărat la EURO. Dinamo nu o să moară. Că poate să o ia din Liga a patra… Am sperat că acești spanioli vor salva clubul. Acum sunt și mai multe datorii”, a mai spus Conovaru.

„Povestea asta nu cred că se va întâmpla vreodata. Domnul Șerdean este mare dinamovist acum, s-a dus el în Spania pe un cal alb să salveze Dinamo. Nu e mitonam precum e Cortacero, dar e aproape. Nu se poate schimba acționariatul în insolvență așa ușor cum vorbesc ei.

„Cu Dario am avut mai multe discuții, ne-a sfătuit, ceva s-a rupt la un moment dat. Nu-mi dau seama ce, la un moment dat a dispărut din peisaj. Exista și această variantă, dar nu știu cât de dispus mai este să vină”, a spus Conovaru.

Citește și:

Gabriela Firea despre chinul trecutului: ”Am fugit cu ce aveam pe noi”

-->
Previous Fără doctor la Săftica, a fost chemată ambulanța
Next Cele 3 nume de antrenori dacă Dusan Uhrin nu se întoarce

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.