Alex Conovaru explică cum au procedat Șerdean și Cortacero


La Dinamo lupta pentru putere este mai aprigă ca niciodată, iar suporterii trebuie să înțeleagă că numai uniți pot salva clubul. Pentru că până Cortacero nu dovedește că cele 5 milioane de euro există restul sunt doar vorbe goale care pot duce clubul în faliment.

„Șerdean se comportă cu Cortacero de parcă e tăticul lui. Îi spune «m-au dat afară din funcția de președinte executiv a clubului, ba mai mult am semnat și o hârtie că sunt de acord. Că cedez mașina, că dau geaca aia frumoasă și groasă și ștampila clubului până la ora 18:00».

A luat act de decizie, el fiind prezent la ședință. Dar nu a dat la ora 18:00 ștampila, a stat cu ea până a doua zi, vineri s-a dus repede la bancă și a scos vreo 12.000 euro, și-a plătit un salariu.

Din contul DDB-ului. Din banii adunați de oamenii ăștia. Avea ștampila, banca după ce a înțeles că nu avea dreptul de a scoate bani s-a retras, a spus că oprește relațiile contractuale până verifică ce s-a întâmplat acolo. E cu iz penal ce s-a întâmplat, e un prejudiciu pe care Dorin Șerdean l-a făcut clubului, de 12.000 euro.

Sub apanajul faptului că i-a trimis Cortacero o foaie cum că nu e statutară ședința Consiliului de Administrație, că e ilegală, iar Șerdean e din nou președinte. Dar foaia are n-are ordin de intrare în club, nu are nimic. El s-a dus cu ea la bancă, cu ștampila, și a scos bani”, a declarat Conovaru la emisiunea „DigiSport Matinal”.

Documentul menționat de membrul DDB este unul prin care Pablo Cortacero cere anularea tuturor documentelor semnate de Constantin Eftimescu, președintele Consiliului de Administrație de la Dinamo. Iată ce conține acesta:

Se revocă toate documentele semnate de domnul Eftimescu Constantin începând cu data de 27.11.2020 și până în prezent;

Se revocă decizia nr. 146/21.01.2021 semnată de domnul Eftimescu Constantin privind încetarea contractului de muncă al domnului Șerdean Pavel Dorin;

Se confirmă domnul Șerdean Pavel Dorin în funcția de Președinte Executiv al societății Dinamo 1948 SA;

Se confirmă domnul Șerdean Pavel Dorin în calitate de reprezentant al societății Dinamo 1948 SA, în relația cu orice bancă, inclusiv First Bank, având drept de semnătură cu puteri depline și fiind împuternicit să opereze conturi bancare;

Se confirmă domnul Șerdean Dorin în calitate de reprezentant al societății Dinamo 1948 SA, în relația cu Liga Profesionistă de Fotbal și Federația Română de Fotbal”.

Banca închide conturile lui Dinamo

Întocmai pentru a evita un eventual litigiu cu privire la dreptul de semnătură al celor care au scos bani din bancă în numele clubului, First Bank, instituția bancară la care Dinamo avea mai multe conturi deschise, a notificat clubul că le va închide pe toate în termen de 30 de zile.

Citeste și:

Mica Unire, ceremonii restrânse. Iohannis: ”Prețioasă lecție ”eu ți-s frate, tu mi-ești frate!””

Previous Marica, mesaj după interviul lui Cortacero din FANATIK: ”Să-mi spună asta”
Next ULTIMA ORĂ Șerdean a intervenit la TV: ”Cum va funcționa societatea?”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *