Alex Conovaru, detalii despre înțelegerea cu Pablo Cortacero: ”Înainte să plece”


-->

La Dinamo nu e liniște și nimeni nu mai știe ce să creadă având în vedere că Pablo Cortacero și toți spaniolii pe care i-a adus la Dinamo sunt dispăruți în Spania. În România au mai rămas Dorin Șerdean și Țălnar, care au dovedit până acum că investitorul secret deocamdată nu e o variantă fezabilă, având în vedere că le-au promis jucătorilor că până vineri intră banii și e sâmbătă și fotbaliștii tot cu conturile goale sunt.

Alex Conovaru face dezvăluiri despre înțelegerea pe care fanii au avut-o cu Pablo Cortacero.

”Înainte să plece, înainte de Sărbători, când a fost evenimentul acela nefericit în care Anghel şi-a luat un pumn în gură, el a promis, a promis doar, că încheie un Memorandum cu noi, cum că dacă la o dată stabilită nu intră aceşti bani, adică până pe 31 decembrie anul trecut, acţiunile sunt cedate către DDB.

Lucru care s-a întâmplat cum s-a întâmplat şi cu banii veniţi proxima semana. Deci, nu! Şi nu se va întâmpla nimic, suntem absolut siguri. Omul este caz clinic, vorbesc de Pablo Cortacero. Mitomania este un cuvânt, un termen mult prea blând în ceea ce-l priveşte. E un caz psihiatric acolo. Şi nu înţeleg cum nu ne-am dat seama. Eu mă număr printre cei care nu şi-au dat seama la început” a spus Alex Conovaru la Digi Sport.

Florin Prunea a intervenit în discuție:

„Când eram la Dinamo, cum spune şi Alex … Înainte să plec de la Dinamo, eu cu Danciu (n.red. – Dănciulescu) eram într-un alt birou separat. Mai mergeam la Rin. Noi eram într-un fel izolaţi. N-am avut nicio treabă cu această tranzacţie. În alt birou erau aşa: Bălănescu, Şerdean, Ţălnar, Alex, băiatul care şi-a luat-o, Alex Anghel.

Alex era nelipsit de acolo. Stăteau împreună, uite aşa erau! Nu pot să înţeleg cum au putut să păcălească atâţia oameni”, a declarat şi Florin Prunea.

Citește și:

ULTIMA ORĂ Compania care deține clubul, în faliment. Escrocheria ”Elicopterul” la Dinamo

Previous Veste mare pentru dinamoviști astăzi
Next Jucătorii lui Dinamo au hotărât: ”Vom protesta împotriva lor”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *