Aleksandr Mitrovic se poate întoarce la Dinamo


Dinamo l-a pierdut astăzi pe Aleksandr Mitrovic, portarul de doar 17 ani cu un singur meci în tricoul alb-roșu, în amicalul cu Dinamo Kiev. DDB Italia vine însă cu o soluție pentru ca acesta să se întoarcă din nou la formația bucureșteană.

Comunicatul DDB Italia:

„CÂINII DIN DDB DDB Italia SE OFERĂ SĂ SUPORTE O PARTE DIN SALARIUL LUI MITROVIC și face un apel către celelalte grupuri DDB să se alăture acestui demers!

Dinamo tocmai l-a pierdut pe portarul de 17 ani Aleksandr Mitrovic, 17 ani, cel care a apărat în Meciul Salvării cu Dinamo Kiev. Puștiul este crescut de Dinamo și este fiul lui Slavișa Mitrovic, fost atacant la FC Național.

Nu are un salariu foarte mare, dar de mai multe luni nu a mai fost plătit. Așa că jucătorul și-a depus memoriu, a înșiințat clubul, dar nimeni din club nu a avut grijă să nu-l pierdem gratis pe acest jucător de mare perspectivă.

Toți antrenorii pe care i-a avut au numai cuvinte de laudă la adresa lui. Are 1,91m, este încă în creștere și este foarte talentant. E un copil cu mentalitate de fotbalist și de CÂINE.

Este dorit de fcsb și de Voluntari, dar copilul a declarat că nu va juca niciodată la clubul de pe centură, pentru că e dinamovist.

HAIDEȚI SĂ FACEM CEVA pentru a-l convinge pe Mitro să se întoarcă la Dinamo. Credem că dacă i se va oferi un nou contract, sunt șanse să-l aducem înapoi.

Suporterii din DDB Italia se oferă să suporte o parte din salariul lunar. Suntem convinși că și alte grupări DDB se vor alătura intițiativei noastre și vom reuși să aducem jucătorul înapoi!

SUNTEȚI DE ACORD CU ACEASTĂ INTIȚIATIVĂ?

Vă rugăm să distribuiți acest apel, pentru a ajunge acolo unde trebuie și pentru a fi luat în considerare!” – se arată în comunicatul DDB Italia

Citește și:

Sfat pentru DDB: „Dupa modelul Barcelona”

Previous Sfat pentru DDB: „Dupa modelul Barcelona”
Next Aleksandr Mitrovic, două episoade emoționante la Dinamo și intervenția lui Bălănescu și Trandafir

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *