Aleix Garcia, primele declarații în română: ”Sunt câine roșu” VIDEO


Aleix Garcia a oferit astăzi două interviuri în presa românească pentru Pro TV și pentru Telekom Sport. Fotbalistul de 23 de ani cotat la 3,2 milioane de euro și adus de la Manchester City a povestit de ce a ales țara noastră.


EXCLUSIV | Interviu cu Aleix Garcia! Cum i-a influentat cariera Pep Guardiola si cum au fost duelurile cu Messi din La Liga! Dezvaluirile jucatorului de la care Dinamo asteapta STRALUCIREA</spa pe www.sport.ro
”Proiectul mi-a plăcut mult și mi s-a oferit oportunitatea de a veni aici. Filosofie spaniolă, jucători spanioli, staff. Căutam o echipă unde să fac ceea ce știu eu mai bine, să joc fotbal. Sunt fericit să mă aflu aici și încep încet, încet să mă acomodez cu noua echipă și cu orașul.

Toate ofertele care vin sunt surprize, dar, ce e drept, nu mă așteptam ca să am din România, Dinamo.

Pentru moment e foarte bine, o să vedem când va veni frigul și vor fi zile cu minus în termometru. Nu îmi va plăcea foarte mult. Știam de Dinamo că este o echipă mare și am văzut niște partide pe când ei jucau în Europe. De Cosmin, sincer să fiu, nu știam multe, dar acum mi-am dat seama cine este.

În timpul de când sunt aici mi-am dat seama că echipa are potențial și cred că atunci când vom lega victorii echipa va urca mai sus. Cred că echipa are potențialul necesar de a fi în primele 6 locuri și apoi ne putem îndrepta atenția spre titlu și am putea să-l câștigăm. De ce nu?”, a spus Aleix Garcia.

Acesta a explicat și cu ce echipă din Spania ține dar și în cât timp va vorbi spaniola.

”Mi-a plăcut fotbalul pentru că în familia mea întotdeauna s-a trăit fotbalul la maxim. Noi suntem catalani și ne place Barca. Bunicul meu era din Madrid și îi plăcea mai mult Real Madrid.

Catalana și româna au câteva cuvinte asemănătoare. Cine știe?! Poate într-o luna sau două îi voi surprinde pe fanii lui Dinamo și voi vorbi în limba română. Vorbesc câteva cuvinte, dar foarte puțin. Am un profesor acasă (n.r. Denisa Budan, iubita lui) o să încerc să învăț limba română”, a explicat fotbalistul.

În final, a dat și un mesaj pentru suporterii dinamoviști.

”Sunt câine roșu. Știu că a fost un mesaj care a fost primit foarte bine și mă bucur că fanilor lui Dinamo le-a plăcut. Știu că este o situație dificilă și ne susțineți de acasă, dar simțim căldura și iubirea voastră. Sperăm că ușor, ușor, să urcăm în clasament până pe prima poziție”.

Citește și:

Se deschide o Academie Dinamo în SUA: ”Semnăm săptămâna viitoare” EXCLUSIV

-->
Previous Se deschide o Academie Dinamo în SUA: ”Semnăm săptămâna viitoare” EXCLUSIV
Next Pablo Cortacero lămurește problema unei eventuale plecări: ”Nu vom lăsa Dinamo”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.