Aleix Garcia: ”La asta vă puteți aștepta de la mine”


Aleix Garcia de la Manchester City la Dinamo este cel mai răsunător transfer efectuat în Liga 1 în ultima perioadă. Fotbalistul de 23 de ani și-a făcut un autoportret în presa din Spania.

”La ce vă puteți aștepta de la mine? Sunt genul de jucător care dă totul pe teren, sunt un jucător care știe că suporterii sunt foarte importanți pentru o echipă, pentru fotbaliști, în general. Fanii trebuie să știe că sunt un tip de caracter.

Să pleci din Spania la 16 ani poate e prea devreme, dar când am plecat de la City aveam 18 ani. Cred că a fost un moment bun. Aveam încredere în fotbalul pe care-l jucam, știam ce pot oferi, oricine caută experiențe de genul ăsta.

Mereu am jucat mai ofensiv, mi-a plăcut mai mult să fiu un mijlocaș ofensiv, dar când am ajuns la City am fost retras un pic, ca să fiu mai degrabă un 6 și m-am adaptat foarte bine. E adevărat că mi-e un pic mai greu defensiv, pentru că adversari sunt mai puternici fizic, am nevoie să am mingea. Sunt un fotbalist care știe să se miște bine între linii. Mă pricep să găsesc spații, am viziune de joc, lovesc mingea cu ambele picioare și sunt jucător de echipă”, a explicat Aleix Garcia.

Citește și:

Pariul lui Ioan Andone: ”Nu joacă CV-ul”

-->
Previous Răspunsul lui Dorin Șerdean pentru Ionel Dănciulescu VIDEO
Next Pariul lui Ioan Andone: ”Nu joacă CV-ul”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.