Albin: ”Golul a fost al amândurora. Eu am jucat contra lui Rivaldo”


Juan Albin a debutat aseară pentru Dinamo într-un meci mare pentru ”câini”. El a intrat bine în joc chiar dacă încă nu este în cea mai bună formă și mai are de slăbit până să ajungă la 100% capacitate. Totuși, s-a văzut calitatea fotbalistului care a jucat în Spania la Espanyol sau Getafe.

”A fost o partidă bună, ne-a ajutat mult și că jucăm acasă, știam că Bilbao este o echipă foarte bună, joacă un fotbal frumos, e una dintre cele mai bune formații din campionatul spaniol, dar am făcut o partidă bună și am crezut că putem să câștigăm dar nu am reușit.

În fotbal nu e nimic sigur. Știm că Bilbao acasă sunt mai puternici dar noi avem armele noastre și vom merge cu multă încredere să câștigăm.

La nivel de atmosferă da, a fost un debut perfect. Eu sunt conștient că nu pot juca deocamdată 90 de minute, nu puteam să fac mai mult, au fost primele minute ale mele după mult timp și o să mă pregătesc foarte bine ca să ajung să pot fi titular.

Eu am jucat împotriva lui Rivaldo, m-am simțit mândru să vină aici, a fost o motivație extra și uite că fiul său a reușit să marcheze.

Golul a fost al amândurora. 50, 50. Cred că Rivaldinho a făcut un meci mare, merită și sper să reușească să marcheze și în retur”, a declarat Juan Albin.

Citește și:

Steliano Filip: ”Nu ne interesează FCSB. Noi avem șansa noastră”

-->
Previous Mutu: ”Trebuie să pregătim meciul diferit. A fost o onoare că a venit Rivaldo”
Next Steliano Filip: ”Nu ne interesează FCSB. Noi avem șansa noastră”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *