Alberto Cobrea: ”Presiunea este mai mare pe ei”


Fostul portar al lui Dinamo, Alberto Cobrea, a vorbit într-o conferință de presă despre partida cu echipa din Ștefan cel Mare, care se va disputa luni, de la 20:45, pe stadionul din Botoșani. Goalkeeperul crede că moldovenii nu ar trebui să se teamă înaintea acestui meci dacă vor să aibă șanse să se califice în play-off.

”Nu cred că ar trebui să punem foarte mare presiune pe noi. E un meci important, la fel ca restul pe ca restul pe care o să le mai avem. Fiecare meci în parte îl consider o finală. Dacă batem pe Dinamo şi ne încurcăm cu Sepsi sau nu vom avea un parcurs bun în continuare, degeaba facem aceste trei puncte. Important este să fim concentraţi pe tot parcursul acestui retur, să luăm fiecare meci în parte şi să repetăm parcursul bun din tur.

Avem maturitatea necesară să arătăm că nu a fost o întâmplare ce s-a întâmplat în tur. Presiunea mai mare este pe ei, noi ajucăm acasă, sper să fie stadionul plin. Când joci cu stadionul plin şi simţi tribuna aproape, te simţi altfel, poţi da un randament mai bun. Nu am de luat niciun fel de revanşă. Cu cei de acolo m-am înţeles foarte bine, ne-am strâns mâna amiabil”, a afirmat Alberto Cobrea.

La trei zile după meciul cu Dinamo, FC Botoşani va întâlni în Cupa României pe CFR Cluj. Chiar dacă şi-ar dori să ajungă în fazele superioare ale cupei, jucătorii FC Botoşani pun campionatul pe primul loc.

„Ţinând cont de locul în clasament şi de parcursul bun de până acum, cred că trebuie să ne axăm foarte mult pe campionat. Dacă reuşim să ne calificăm în play-off, ne va aduce mari beneficii tuturor”, a adăugat portarul de la FC Botoşani.

Citește și:

Daniel Popa: ”O să ne tachinăm”. Ce promite atacantul împrumutat

-->
Previous Daniel Popa: ”O să ne tachinăm”. Ce promite atacantul împrumutat
Next Costel Enache: ”Plecăm de la o egalitate incredibilă”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *