Albentosa semnează cu echipa lui Mario Nicolae


Dinamo a reușit 2 transferuri oficiale până acum, Răzvan Patriche(fundaș central) si Marius Tomozei(fundaș dreapta), și se pregătește de un al treilea, Igor Jovanovic, așa cum a recunoscut Iuliu Mureșan. Un fundaș central, liber și de calitate ar fi fost Raul Albentosa. Spaniolul care a fost stâlpul defensivei pe finalul campionatului trecut, și care a contribuit în mare parte la salvarea echipei de la retrogradare, și-a găsit echipă. Destinația nu este una întâmplătoare, căci însuși Mario Nicolae, fostul manager sportiv al lui Dinamo, l-a transferat.

Clubul danez Vejle a anunțat transferul lui Raul Albentosa, fostul fundaș al lui Dinamo. La formația din Danemarca, manager sportiv este Mario Nicolae, cel care, recent, a ocupat aceeași funcție și la Dinamo.

„Prioritatea lui Dinamo este rămânerea în prima ligă. Nu s-a discutat cu niciun jucător despre situația contractuală sau ceea ce se va întâmpla în vară. Cu toții suntem concentrați pe prezent.

Raul Albentosa a venit pe un salariu mai mic decât cel care a apărut în spațiul public. A venit pentru ceea ce înseamnă clubul Dinamo, ca istorie și fani, și vrea să ajute clubul în cea mai grea perioadă din istorie.

Este o situație cu totul specială în cazul lui, pentru că știm ce valoare are și știm ce salarii câștiga înainte să vină la Dinamo, chiar dacă nu evolua de o bună perioadă de timp. Nimeni nu a discutat cu el nimic de un viitor contract, mai ales că eu eram singurul care poate să poarte aceste discuții”, a spus Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, pentru Digi Sport.

Citește și:

Boloni a luat decizia, îi va comunica rezultatul lui Burleanu. Următorul pas

Previous Transferul 3 confirmat: „Da, l-am rezolvat, vine duminică”
Next Transferul numărul 4, un francez de 21 de ani

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *