Albentosa se poate întoarce la Dinamo


-->
Dinamo și-a făcut planul pentru momentul în care va avea ”verde” la transferuri, iar pe lista de priorități se regăsește numele spaniolului Raul Albentosa (32 de ani), care a rămas liber de contract după ce s-a despărțit de roș-albi.

Mureșan anunță că în câteva zile clubului i s-ar putea ridica interdicția.

Raul Albentosa a fost cel mai apreciat iberic din Ștefan cel Mare, alături de Borja Valle, care a marcat 5 goluri în 10 meciuri.

Raul nu și-a găsit niciun club, deși se antrenează de zor și a postat toată vara sesiuni de pregătiri, care mai de care mai diversificate. În unele ipostaze apare și fiica sa îmbrăcată în tricoul lui Dinamo, iar suporterii roș-albilor îi scriu constant să se întoarcă la București.

Dinamoviștii speră să scape cât mai devreme de interdicția la transferuri și astfel ar putea să facă tranzacții și după ce se închide mercato, pe 5 septembrie, dacă în discuție sunt fotbaliști liberi de contract la data respectivă. Iuliu Mureșan, administratorul special al grupării, a afirmat că roș-albii ar putea aduce și jucători până la iarnă, „să ne ajutăm reciproc”.

Din această categorie face parte și Albentosa, care ar putea reveni în Ștefan cel Mare, în condițiile în care nu-și va găsi nimic în această săptămână. Totul depinde și de momentul în care vor putea ieși dinamoviștii din situația interdicției la transferuri.

În afara spaniolului, un alt apărător, de bandă, Constantin Nica, 28 de ani, este pe lista roș-albilor, el antrenându-se încă din primăvară cu Dinamo. Doar că bucureștenii au tergiversat înregistrarea actelor și apoi nu au mai putut să o facă!

Citește și:

Discuții în PSD: ”Liviu Dragnea își face partidul Alianța pentru România, dar nu niciun pericol pentru noi”

Previous Sorescu este foarte aproape de a fi vândut
Next Prima reacție a impresarului lui Albentosa

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *