Alături de ”câini”. Cât s-a terminat ultimul meci din Antalya


Doardinamo.ro a ajuns în Antalya, acolo unde echipa din Ștefan cel Mare se pregătește pentru reînceperea campionatului până pe 25 ianuarie. Formația lui Rednic nu stă prea bine în amicale, ei fiind la a doua înfrângere consecutivă în amicale, după cea cu 0-2 cu Hajduk Split. ”Câinii” au jucat astăzi cu FC Sion, iar Rednic a schimbat iar echipa în ideea de a găsi o formulă competitivă pentru a trata meciurile din Liga 1.

Pe un vânt năprasnic, Rednic a mers pe partea cealaltă a terenului pentru a se face auzit de elevii săi și a se feri de camerele video, dar degeaba. Dinamoviștii parcă nu reușesc să găsească gustul victoriei nici în amicale. Neavând încă relații de joc, cu echipa schimbată de la meci la meci, este și greu să se întâmple asta. Ioan Filip, Aliji, Krans și Jaadi abia au venit echipă, iar Muțiu a ajuns ieri în Antalya după ce s-a antrenat cu preparatorul fizic la Săftica. Dar sperăm ca pe viitor lucrurile să se lege, pentru că transferurile făcute par de calitate și pot ajuta formația pe viitor să redevină Dinamo din trecut.

Dinamo – FC Sion 0-3 (Abdellaoui ’25, Y. Fortune ’30, Adryan)

Dinamo: Muțiu– Sorescu, I. Filip, R. Grigore, N. Aliji –Krans, Ait-Atmane, Jaadi, Salomao – D. Popa, Montini

FC Sion în prima repriză: Berchtold – Abdellaoui, Kabashi, Zock, Bamert – Mveng, Song – Blasucci, Fortune, Dijitte – Uldrikis

Următoarele amicale ale dinamoviștilor sunt pe 20 ianuarie, cu FK Liepaja (Letonia), și pe 23 ianuarie cu Dinamo Moscova (Rusia).

Citește și:

EXCLUSIV DIN ANTALYA Fără CĂPITAN Cine poartă banderola acum la Dinamo

-->
Previous EXCLUSIV DIN ANTALYA Fără CĂPITAN Cine poartă banderola acum la Dinamo
Next EXCLUSIV Dezvăluiri incredibile ale lui Salomao. Ce se întâmplă de fapt cu el

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *