Al șaptelea transfer: Raul Opruț


Dinamo reușește încă un transfer semnificativ în această vară.

După ce a adus jucători precum Kennedy Boateng, Cătălin Cîrjan, Adrian Caragea și Alexandru Roșca, la care se adaugă Pașcalău și Raul Rotund (neprezentați încă), Dinamo își întărește echipa prin achiziționarea fundașului stânga Raul Opruț.

Format în academiile lui Chievo și Genoa, Raul Opruț a impresionat la Hermannstadt, unde a evoluat între 2019 și 2023. Anul trecut, clubul belgian Kortrijk a plătit 400.000 de euro pentru transferul său. Totuși, Opruț nu s-a adaptat în Belgia și a jucat puțin, fiind împrumutat înapoi la Sibiu. Cu 4 selecții în echipa națională a României, Opruț a fost luat în considerare de Edi Iordănescu pentru Euro 2024. În martie, a fost convocat pentru amicalele cu Irlanda de Nord și Columbia. Contra Columbiei, pe Civitas Metropolitano, a fost titular ca fundaș stânga și a jucat 87 de minute.

Conform informațiilor furnizate de PlaySport, transferul lui Raul Opruț este finalizat și urmează să fie oficializat în curând. În sezonul trecut, pe partea stângă la Dinamo au evoluat Amzăr și Bordușanu.

La Kortrijk, Opruț a avut doar 3 apariții. După ce a fost împrumutat la Sibiu la începutul anului, a jucat în 17 meciuri și a marcat un gol.

Citește și:

Nicușor Stanciu: ”Pentru ei am jucat”

Previous Al șaselea transfer: Kennedy Boateng
Next Prima reacție a noului transfer

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *