Al șaptelea transfer la Dinamo


Dinamo a mai adăugat un jucător în echipă. Raul Rotund (19 ani) a ajuns la un acord cu formația lui Zeljko Kopic (46 de ani) și a semnat contractul cu echipa alb-roșie. Deși se antrena cu „câinii” de câteva săptămâni, abia acum a semnat.

Anterior jucător la Șelimbăr, Rotund a plecat în Slovenia pentru cantonamentul de vară, dar un proces cu fostul său club, Universitatea Cluj, a întârziat semnarea cu Dinamo. Mijlocașul central a câștigat procesul în instanță după ce a făcut recurs împotriva unei decizii nefavorabile. Echipa lui Kopic a anunțat noul transfer prin aplicația „Dinamo 1948”.

Acesta este al doilea jucător pe care Dinamo îl transferă de la Șelimbăr, după portarul Alexandru Roșca (20 de ani). Rotund, prezent în cantonamentul din Slovenia, este o soluție pentru regula U21.

Cu Șelimbăr, Rotund a terminat pe locul 3 în Liga 2 în sezonul recent încheiat, însă echipa nu a promovat în Superliga din cauza organizării clubului. Acesta este al șaptelea transfer al verii pentru Dinamo, după Andrei Caragea, Cătălin Cîrjan, Alexandru Roșca, Kennedy Boateng, Răzvan Pașcalău și Raul Opruț.

Anunțul clubului

Bine ai venit, Raul ROTUND!

Dinamo 1948 București și atacantul Raul Rotund au ajuns la o înțelegere pentru următoarele patru sezoane.

Născut în 2005, la Cluj, Raul a evoluat sezonul trecut în Liga 2 la Șelimbăr, sub formă de împrumut de la Universitatea Cluj. A adunat 27 de meciuri pentru sibieni în liga secundă, competiție în care a marcat 5 goluri și a oferit o pasă decisivă.

Raul a mai evoluat pentru România U19, în două partide amicale (Ungaria și Israel) disputate în lunile august și septembrie 2023.

Citește și:

Orașele din România care au intrat în topul mondial al fericirii

Previous Lotul lui Dinamo prezent în Slovenia
Next Ce a făcut Dinamo în al treilea amical

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *