Al patrulea transfer: Raul Rotund


Dinamo face transferuri în serie după ce a evitat retrogradarea. Cel mai promițător jucător din Liga 2 se alătură echipei sub conducerea lui Zeljko Kopic.

Conform FANATIK, Dinamo l-a transferat pe Raul Rotund (18 ani). Tânărul mijlocaș central vine de la CSC Șelimbăr, echipă care a terminat pe locul 3 în Liga 2. Cu toate acestea, sibienii nu au avut drept de promovare în SuperLiga.

Conform acelorași surse, Rotund a semnat un contract pe cinci ani cu echipa din „Ștefan cel Mare” și va debuta în următorul amical al „câinilor roșii”. Echipa lui Zeljko Kopic are programat un meci de verificare sâmbătă, 15 iunie, de la ora 17:00, la Zărnești, împotriva echipei Olimpic, din Liga 3.

Raul Rotund a jucat sezonul trecut în Liga 2 la CSC Șelimbăr, fiind împrumutat de la Universitatea Cluj. Tânărul mijlocaș central a evoluat în 27 de meciuri de campionat pentru sibieni, marcând cinci goluri și oferind un assist.

La finalul lui 2023, noua achiziție a lui Dinamo, Raul Rotund, era cel mai bun tânăr marcator din liga secundă. Impresariat de Cătălin Sărmășan, Rotund este evaluat la 175.000 de euro, conform transfermarkt.com.

Citește și:

Curse directe cu autocarul către destinații de vacanță din Grecia și Bulgaria. Cât costă un bilet

Previous Dorian Răilean a plecat de la Dinamo
Next Al cincilea transfer la Dinamo: Răzvan Pașcalău

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *