Al patrulea meci al anului fără gol încasat. Ce a câștigat echipa


Dinamo are o altă imagine în 2019, păcat că e prea târziu, tot în play-out va juca. Echipa a strâns patru meciuri fără să primească gol. Astfel, e pe cale să rezolve o problemă a ”câinilor”. Rednic și compania a strâns 4 succese în 6 meciuri, o remiză și-o înfrângere. Dar pierderea celor 4 puncte face ca acum roș-albii să se lupte pentru jumătatea secundă a clasamentului.

Unul dintre remarcații ultimei runde, cu Dunărea (2-0), a fost Parfait Mandanda. La prima sa apariție, a avut ceva de lucru și s-a achitat de sarcini. A mai și bâlbâit două situații, aceasta și ca o consecință că precedentele lui apariții oficiale, în tricoul lui Charleroi, au fost în vara 2018. Însă congolezul a arătat că poate fi o soluție de viitoare, aceasta și dacă Dinamo va ajunge la un acord cu el, goal-keeper-ul fiind doar împrumutat de Charleroi. Totuși, având în vedere relațiile lui Rednic cu belgienii, sunt șanse ca Mandanda să continue și din vară dacă el va da randament.

Și Vlad Muțiu va avea ocazia să mai joace în această primăvară, mai ales că portarul de 24 de ani a fost apreciat pentru evoluțiile lui, cinci la număr în Liga 1, în actuala ediție.

Citește și:

EXCLUSIV De ce a fost Rednic azi la Miercurea Ciuc. Se pregătește viitorul

-->
Previous A deschis scorul, dar nu a învins. Și Isăilă a sărit de pe bancă de bucurie
Next EXCLUSIV De ce a fost Rednic azi la Miercurea Ciuc. Se pregătește viitorul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *