Al doisprezecelea transfer a lui Dinamo: Baptiste Aloe


-->
Dinamo a rezolvat şi ultimul transfer al iernii. FANATIK a aflat că Baptiste Aloe s-a înţeles cu oficialii clubului şi va semna contractul în cursul zilei de miercuri. Iuliu Mureşan a confirmat mutarea.

Din informaţiile FANATIK, Baptiste Aloe a acceptat oferta lui Dinamo şi va semna contractul în cursul zilei de miercuri. Fundaşul se antrenează de o săptămână cu dinamoviştii, fiind folosit şi în amicalul cu Popeşti Leordeni.

Iuliu Mureşan a confirmat faptul că Baptiste Aloe este noul jucător al celor de la Dinamo şi că odată cu acest transfer se închide lista de mercato din această iarnă:

“Pe Serge Azankpo l-am semnat aseară (n.r. luni). Şi ne-am înţeles şi cu Baptiste Aloe, care va semna în cursul zilei de miercuri contractul cu Dinamo. Este un jucător valoros, care ne poate ajuta.

Se pregăteşte cu echipa şi va putea fi folosit în etapa viitoare, cu FC Botoşani. Avem nevoie de fiecare jucător în lupta pentru obiectivul nostru. Aloe a jucat câteva minute şi în meciul amical de săptămâna trecută, deci stă bine din punct de vedere fizic.

Cu asta am încheiat lista transferurilor pentru această iarnă. Practic, nici nu mai avem niciun loc pe lista de Liga 1. Acum sper ca echipa să se omogenizeze cât mai rapid şi să vină şi rezultatele. De ele avem mare nevoie”, a spus Mureşan pentru FANATIK.

Lista de transferuri: Cristiano Figueiredo (CFR Cluj), Thomas Chesneau (Concordia Chiajna), Alin Buleică (Viitorul Pandurii Târgu Jiu), Răzvan Patriche (Academica Clinceni), Marius Tomozei (UTA Arad), Igor Jovanovic (Suduva), Balthazar Pierret (Boulogne), Jonathan Rodriguez (CFR Cluj), Dusan Celar (CFR Cluj), Antoni Ivanov (Universitatea Craiova), Segbe Azankpo (Dunkerque) şi Baptiste Aloe (Arouca).

Citește și:

Deian Sorescu: „Doare”

Previous Deian Sorescu: „Doare”
Next Posibila salvare a lui Dinamo: ”E dezastru”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *