Al cincilea transfer la Dinamo: Răzvan Pașcalău


Dinamo face un nou transfer. Potrivit informațiilor GSP.ro, „câinii” au ajuns la un acord cu Răzvan Pașcalău, un fundaș central de 20 de ani care a jucat ultima dată pentru Lecce U19.

Încă un transfer la Dinamo. Sursele GSP.ro indică faptul că negocierile pentru Răzvan Pașcalău, internațional U21, sunt aproape finalizate. Conducerea „câinilor” a ajuns la un acord de principiu cu jucătorul, care este așteptat la București pentru a semna cu echipa lui Zeljko Kopic.

Pașcalău, un fundaș central de 20 de ani, a evoluat anterior pentru echipa secundă a Universității Cluj înainte de a se muta în Italia la Lecce, unde este coleg cu un alt jucător român dorit de Dinamo, Rareș Burnete. De asemenea, la Lecce U19 mai joacă și alți români, portarii Alexandru Borbei și Edgar Cadar.

Chiar și în acest context, Pașcalău nu a mai jucat într-un meci oficial din 9 martie. În acest sezon, el a evoluat în 20 de partide pentru Lecce, reușind să înscrie două goluri. Pașcalău urmează să semneze cu Dinamo, cel mai probabil pentru o perioadă de minimum trei sezoane, similar cu celelalte transferuri realizate de club în această vară.

Citește și:

Sora lui Babasha după hate-ul de la concertul Coldplay: „Voi ce-ați realizat în viață?!”

Previous Al patrulea transfer: Raul Rotund
Next Dinamo se desparte de doi titulari

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *