Ajutor pentru Deian Sorescu


Sosirea lui Petar Gluhakovic la Dinamo îi va oferi din nou șansa lui Deian Sorescu, 6 goluri în sezonul de toamnă, să joace avansat și să se afirme pentru a prinde un transfer în străinătate la iarnă.

Austriacul Petar Gluhakovic, 25 de ani, fundaș dreapta, urmează să evolueze în premieră pentru Dinamo în amicalul de astazi, de la ora 12:30, contra celor de la FC Buzău. Rednic a solicitat un fotbalist pe acel post încă din prima zi a celui de-al 5-lea mandat în Ștefan cel Mare.

Costi Nica și Geani Crețu (eligibil U21) nu au dat randament ca fundaș dreapta, nici Deian Sorescu nu l-au satisfăcut pe Mircea Rednic, astfel că tehnicianul a acceptat să-l aducă pe Gluhakovic chiar dacă fostul internațional de tineret austriac nu a mai evoluat de un an în confruntările oficiale.

Prezența lui Gluhakovic – 2.000 de euro/lună salariu – va oferi șansa lui Sorescu să joace mai avansat și să se afirme în perspectiva unui transfer în mercato de iarnă.

Deian a pierdut și convocările la națională, la ultimele două acțiuni ale tricolorilor. Bănățeanul ținea să evolueze ca fundaș dreapta fiindcă a fost selecționat pentru această poziție. Dar ca apărător Sorescu nu a mai avut posibilitatea să urce și să se afirme, așa cum a făcut-o în debutul campionatului.

Citește și:

Șumudică a vorbit despre doi jucători din Liga 1: ”Unul nu s-a pus problema, dar pe celălalt îl vreau”

-->
Previous Atacantul care poate fi o soluție pentru Dinamo. A marcat o dublă
Next Echipa de start cu FC Buzău. Meciul, transmis în direct

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *