AJUTOR NESPERAT: ”Suntem alături de Rednic în toate demersurile”


Mircea Rednic s-a întors în țară să rezolve ceea ce și-a dorit o viață de om. Să ajungă cândva să antreneze Dinamo și să nu aibă un patron care să-i pună piedici sau să-l dea afară înainte de a-și duce planul la bun sfârșit, de a face din această echipă una care să se bată din nou an de an la campionat și cupe europene. Și primește un ajutor nesperat. Peluza Cătălin Hîldan promite că dacă va prelua clubul va umple stadioanele pe care va juca echipa.

”Clubul nostru trece printr-o perioadă de criză, în urma demiterii antrenorului Mircea Rednic.

Suntem convinși că această criză va înceta în momentul în care Mircea Rednic se va întoarce la Dinamo, fie ca antrenor, fie ca acționar, iar persoanele care au greșit vor face un pas înapoi.

Mircea Rednic a anunțat că astăzi va avea o întâlnire cu doi dintre foști acționari. Deși s-au perindat foarte mulți acționari pe la Dinamo, nu ne-a fost greu să intuim despre cine este vorba. Nu a trebuit decât să-i scoatem din calcul pe cei care au murit și pe cei care au fost condamnați penal.

În conștiința suporterilor, căderea morală a foștilor acționari nu poate fi separată de prăbușirea Clubului până aproape de faliment. Pentru mulți dintre ei înavuțirea a fost mai importantă decât soarta lui Dinamo.

Lui Nicolae Badea îi reproșăm faptul că s-a agățat de un contract ilegal prin care a blocat construcția unui nou stadion.

Are acum ocazia să repare acest lucru, să deblocheze această situație și să demonstreze, alături de Vladimir Cohn, că sunt cu adevărat dinamoviști.

Sperăm ca Mircea Rednic să aibă o întâlnire și cu Ionuț Negoiță de la care așteptăm să pună interesul lui Dinamo mai presus de orgolii și de interese personale.

Și foștii și actualii acționari se bat cu pumnul în piept că sunt dinamoviști. Și unii și alții au acum ocazia să demonstreze că vor să sprijine Dinamo, nu să pună piedici.

Și foștii și actualii acționari se laudă că dețin o parte importantă din ceea ce înseamnă Dinamo, din istoria și din tradiția acestui Club, dar realitatea ultimilor ani ne demonstrează că SINGURUL CAPITAL CONCRET AL LUI DINAMO ÎL REPREZINTĂ SUPORTERII. Cei care, la bine și la rău, au înțeles că trebuie să rămână lângă echipă. Cei care știu că pentru Dinamo trebuie să sacrifici, nu să cauți folosul personal.

Dorim să-l asigurăm pe Mircea Rednic că Peluza Cătălin Hîldan și suporterii din toată țara sunt alături de el și îl vor sprijini în demersurile pentru preluarea echipei.

Facem un apel către toți cei care au scris istoria acestui club, de la Mircea Lucescu până la Ionuț Lupescu, să se alăture acestui proiect de renaștere a lui Dinamo.

Nu ne-am dezis niciodată de voi și dorim ca echipa să se întoarcă acolo unde voi ați purtat-o cândva.

Știm că investiția în fotbal trebuie să aducă și un profit și credem că pasiunea noastră și a voastră pentru Dinamo va fi răsplatită. Iar pe lângă succesul material vă veți bucura și de tot respectul nostru.

Știm care este datoria noastră și vom fi acolo. Starea de spirit care s-a creat în ultimele săptămâni și dorința noastră de a ști că Dinamo renaște, ne va face să umplem tribunele și peluzele.

O vom face cu răbdare și cu toată dăruirea, iar dacă acele tribune încă nu există, vom continua lupta noastră până când se vor construi, pentru că noi încă mai credem într-un MARE DINAMO.

Cristi Hîldan – Președintele Boardului PCH, membru fondator al Programului DDB” se arată în comunicatul PCH.

Citește și:

David: ”Rednic strângea 1 milion de euro din start”. Detalii de la negocieri

-->
Previous ULTIMA ORĂ Negoiță îi răspunde lui Rednic după declarațiile de vineri
Next EXCLUSIV Dinamo are jucător la EURO. Prima reacție: ”Vreau să mulțumesc”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *