--> -->

Ajutor nesperat pentru Prunea și Dănciulescu


-->
Florin Prunea și Ionel Dănciulescu erau foarte aproape să fie dați afară de la Dinamo, dar Ionuț Negoiță nu are de gând să le plătească degeaba salariile până în vară pentru că în locul lor va trebui să angajeze alte persoane. Așa că îi va ține în continuare la echipă și rămâne de văzut dacă vor avea sau nu din nou putere de decizie în club.

Cei doi primesc un ajutor nesperat. Dan Alexa a ieșit în presă și a spus public că s-ar face o greșeală dacă cei doi ar fi înlăturați.

”Prunea și cu Dănciulescu sunt dinamoviști, oameni care au făcut ceva pentru clubul ăsta. Prunea mai mult ca jucător, iar Dănciulescu e deja de foarte mulți ani acolo. Ei iubesc Dinamo, eu cred că echipa are nevoie de ei. Sunt doi oameni de fotbal în adevăratul sens al cuvântului!

Pe Danciu îl cunosc foarte bine, este un băiat foarte echilibrat și inteligent, genul care poate găsi o soluție în orice situație. Mie îmi pare rău.

Dacă mă întrebi din afară, nu e normală concedierea lor, dar repet, Negoiță este patron. El decide, dar cred că se puteau folosi în continuare de experiența, numele și cunoștințele lor în continuare.

Prunea și-a dovedit expertiza atât la Iași cât și la Federație, iar Dănciulescu cunoaște foarte bine ce se întâmplă la Dinamo. Danciu dacă e motivat, poate să-ți fie de un real ajutor”, a declarat Dan Alexa pentru Prosport.

Citește și:

Dinamo poate supraviețui fără Nistor. Soluție pentru a ieși din criză

Previous Dinamo poate supraviețui fără Nistor. Soluție pentru a ieși din criză
Next SPERIAT Ionuț Negoiță și-a schimbat opțiunea pentru că-i e teamă de un nou scandal mediatic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *