Aissati dezvăluie de ce nu a ajuns la Dinamo


Ismail Aissati a explicat care a fost motivul pentru care el a dispărut pur și simplu de la antrenamentele lui Dinamo și a preferat să meargă în Liga a 2-a din Turcia în loc să vină în România la o echipă care se bate la titlu sezonul aceasta.

„Vreau să vă explic de ce nu am mai semnat cu Dinamo. Înainte să vin la Bucureşti pentru a da probe la Dinamo, mi-am întrebat impresarul ce poate să îmi ofere clubul din punct de vedere financiar. El mi-a spus că îmi vor da 10.000 de euro pe lună dacă sunt în regulă din punct de vedere fizic şi dacă o să le placă ceea ce văd la antrenament. L-am întrebat: „Eşti sigur?”. Mi-a răspuns: „Da! Foarte sigur. Am vorbit cu preşedintele lor, cu Adrian Mutu!”. I-am spus că vin în probe pentru acest salariu”, a spus Aissati pentru Fanatik.

Apoi a continuat: „După al doilea antrenament, Mutu şi antrenorul Contra mi-au zâmbit şi mi-au spus că vor să mă păstreze. Le-am cerut apoi să îmi trimită contractul! Mi-au zis că îmi dau contractul şi că a doua zi urmează să fac vizita medicală, după care trebuia să semnez. Eu mă aşteptam să primesc un contract cu suma promisă agentului meu, adică 10.000 de euro pe lună. Mă gândeam deja că sunt jucătorul lui Dinamo, dar seara mi-au trimis contractul şi am rămas şocat! Mi-au propus în acte 4.000 de euro salariu”, a adăugat mijlocaşul ofensiv.

Acesta a luat măsuri după aceste discuții.

Citește și:

Marica, declarație de dragoste pentru Dinamo

Previous S-a descoperit unde a plecat Aissati. A semnat cu altă echipă
Next Motivul pentru care Dan Petrescu l-a lăsat pe Bokila la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *