Aici e PLAY-OFF-UL lui Dinamo


Șefii lui Dinamo nu vor ști niciodată dacă au câștigat sau au pierdut  în această iarnă când au vândut sau au renunțat la  jumătate dintre titulari. Noi vă vom arăta o analiză a jucătorilor care au plecat de la Dinamo și au confirmat la echipele care i-au înregimentat.
  1. Paul Anton – fostul căpitan al alb-roșilor a marcat pentru Dinamo în acest sezon 6 goluri și a reușit trei pase de gol. La Anzhi, în Rusia, a reușit deja în trei meciuri două goluri și un assist. E convocat la națională!
  2. Ionuț Nedelcearu – fundașul central are 2 goluri în acest sezon pentru Dinamo. El a fost transferat în Rusia, la UFA, unde a fost deja titular în trei meciuri. El a avut evoluții apreciate și a fost convocat la echipa națională
  3. Steliano Filip – are un gol în acest sezon pentru Dinamo și s-a adaptat foarte repede la Hajduk Split, unde a jucat deja trei meciuri, chiar dacă a fost chinuit de o accidentare. El a marcat deja un gol din penalty și i-a dus pe croați în finala Cupei.
  4. Filipe Nascimento – are două goluri și un assist pentru Dinamo în acest sezon. S-a transferat la Levski Sofia în această iarnă unde a confirmat foarte repede. A înscris un gol într-un meci amical și are deja cinci meciuri și un assist pentru bulgari

Citește și:

Miriuță, LA ORA ADEVĂRULUI. Cum îl ironizează pe David. De ce nu a avut rezultate

-->
Previous Cum a pierdut Dinamo un jucător cotat la 1 milion de EURO
Next Miriuță, LA ORA ADEVĂRULUI. Cum îl ironizează pe David. De ce nu a avut rezultate

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *