Ahmed Bani, dinamovist adevărat: ”A început să plângă” Declarație despre FCSB


Ahmed Bani este unul dintre cei mai talentați jucători scoși de Dinamo de la juniori în ultimii ani. El a fost blocat de DDB să plece la Voluntari, dar asta și pentru că fotbalistul s-a împotrivit.

”Eu spun că este bine (n.r. că a rămas la Dinamo) pentru că este dinamovist, plângea când a văzut că pleacă de acolo. Este la acest club de la 6-7 ani, a crescut acolo şi iubeşte echipa, normal. Dar trebuie să joace. De aceea voia să plece.

Nimeni nu-ţi oferă vreo garanţie (n.r. că va juca) şi nici nu ar fi normal aşa ceva. Dar speră să primească mai multe şanse pentru a demonstra că merită să joace. Pentru Dinamo eu am termen de comparaţie cu ceilalţi tineri care au primit mai multe ocazii. Nu e normal să dau nume, copiii nu au nicio implicare, dar asta e realitatea

După ce a venit Jerry (n.r. antrenorul Ionel Gane) speram că va fi altfel. Dar nu a fost. Repet, eu nu critic strategia antrenorului, indiferent care este acela, pentru că poate are altă viziune, una în care un jucător sau altul nu se încadrează. Dar dacă Andrei nu se încadrează, e normal să caute să joace în altă parte. Corect? Mie mi s-a părut un pic de răutate la el, dar poate că sunt subiectiv, sunt tatăl lui.

Discuţii au fost cu patru echipe. Are 18 ani, este convocat la U19, nu e nimic surprinzător. Au fost discuţii cu Astra, Voluntari, CFR şi Botoşani. El este în ultimul an la liceu, trebuie să dea Bacalaureatul şi apoi să intre la facultate, iar trecerea la Voluntari nu l-ar fi bulversat.

În plus, poate că Bogdan Andone îi oferea mai multe şanse să joace. Pentru el asta e cel mai important ca să crească în valoare. Să fie pe teren, să se lupte cu jucători puternici. Pentru a vedea dacă eşti bun sau nu trebuie să fii pe teren, la meciuri”, a declarat Mustafa Akram Bani, tatăl și impresarul fotbalistului de 18 ani, pentru digisport.ro.

Ahmed Bani mărturisea anul trecut, într-un interviu exclusiv oferit în luna ianuarie în Spania despre cât de atașat este de Dinamo.

”Am încercat să fur de la toţi jucătorii care sunt la echipa mare, fiind jucători foarte buni. De la el îmi plăcea cel mai mult viziunea jocului. Pot spune că o am şi eu. Niciodată Steaua! Sunt câine, voi rămâne câine şi voi muri câine. Niciodată n-o să merg la Steaua„, a declarat Andrei Ahmed Bani.

Citește și:

Situație limită la Dinamo. Ultima promisiune a lui Cortacero EXCLUSIV

Previous Situație limită la Dinamo. Ultima promisiune a lui Cortacero EXCLUSIV
Next Pablo Cortacero, mesaj pentru jucătorii lui Dinamo: ”Asta a zis”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *