--> -->

Agentul lui Albentosa: „Are ofertă”


-->

Raul Albentosa, poate cel mai reușit transfer din ultima perioadă de la Dinamo, și-a anunțat plecarea pe rețelele de socializare în urmă cu câteva zile. Apoi, acesta a oferit un interviu în FANATIK în care s-a plâns de neprimirea celor 2 salarii, un impediment important care l-am făcut să nu mai continue cu Dinamo.

Mai apoi, recent, în presă au tot apărut informații legate de un eventual transfer al acestuia la FC U Craiova, echipa nou promovată.

„Are ofertă de la Craiova, făcută în urmă cu 10 zile. Negocierile nu sunt atât de avansate pentru că Raul și-ar dori altceva, pentru un salariu mai mare, în zona arabă sau în Turcia”, a declarat Marius Avram, impresar lui Albentosa, pentru ProSport.

Înaintea acestei declarații, fundașul spaniol a vorbit pentru doarromania și a spus că nu ia în calcul oferta oltenilor.

”Nu se pune problema să merg la Craiova. Sincer, nu cred că există un interes de acolo și nu știu dacă ar avea o nou promovată capacitatea de a susține pretențiile mele financiare. Eu sunt acasă și studiez toate oportunitățile. Am petrecut timpul cu familia, nu am discutat nimic concret”, a declarat Raul Albentosa pentru doarromania.ro.

Citește și:

Wave Resort Pomorie, exclusivist, luxos, dar accesibil. Se intră fără restricții de pe 27 mai în Bulgaria

Previous Belodedici, mesaj superb pentru Deian Sorescu
Next Veste îngrozitoare venită dinspre FIFA pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *