Agentul jucătorului lămureşte situaţia lui Fabbrini


Agentul jucătorului, Florin Manea, a lămurit situaţia lui Diego Fabbrini, fotbalist care a făcut un nou meci fabulos aseară şi care este dorit la CFR Cluj de către antrenorul Edi Iordănescu.

”Fabbrini a depus un memoriu, are 5 luni restanta. Au fost niste discutii cu DDB in care i s-au propus anumite variante. Poate pierdeam niste bani, dar castigam mai tarziu. Am fost de acord cu ce s-a propus, problema e ca nu exista incredere, poate o sa ne gasim din nou in situatia asta peste 5 luni. Fabbrini a renuntat la bani, a renuntat si pe timp de Covid la jumatate din salariu. Acum trebuie sa renunte la bani din nou. Nu prea mai au incredere nici Diego, nici familia lui.

Trebuie sa se gaseasca o solutie, DDB sa inteleaga ca nu-si permite sa gandeasca doar cu sufletul si sa-l lase sa plece transfer unde o fi. Avem din decembrie oferta CFR-ului. Mai au rabdare, dar nu stiu cat timp. Dinamo e incurcata cu TSKA Sofia. Daca il pierde liber pe Fabbrini, au de dat bani multi la TSKA. Noi nu vrem asta, nu vrem sa facem rau clubului. Fabbrini s-a simtit bine la Dinamo. Variantele ar fi fie sa-l dea gratis, fie pe o suma modica. Fabbrini a vorbit cu Cortacero, dar din ce zice Cortacero nu s-a intamplat niciodata nimic. Fabbrini a discutat cu familia si ar fi mai bine pentru el sa dea curs ofertei de la CFR”, a spus Manea pentru www.sport.ro.

Citește și:

Cornel Dinu: ”Fecesebecaliuța are mari șanse la titlu, Dinamo se va lupta acolo”

Previous Pablo Cortacero, ofertă concretă de cedare a acțiunilor
Next Dovada că Negoiță poate fi în spate. Pablo Cortacero a apărut cu noi minciuni

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *