Afirmație TARE: ”Eu vreau să iau titlul”. Cine dorește să-și ”spele păcatele”


Încep să apară tot mai multe certitudine în echipa lui Florin Bratu, jucători care ori nu erau băgați în seamă de Cosmin Contra și Vasile Miriuță, ori au venit de la alte echipe și-au ajuns să-și facă un nume la Dinamo. Cu ei, ”Mitraliera” vrea să atace sezonul viitorul, a declarat-o public, a spus că vrea să meargă cu acești fotbaliști în play-off și să lupte pentru supremație la anul.

Unul dintre acești fotbaliști ”inventați” sau ”reinventați” este Daniel Popa. Are 8 goluri în ediția de primăvară, numele său nu mai stârnește zâmbete atunci când Bratu spune că ar merita să intre în atenția selecționerului. Vârful de 23 de ani a căpătat tot mai mult curaj pe măsura evoluțiilor și golurilor.

”Sunt foarte bucuros că am reușit să marchez. Mă bucur că am primit mai multe șanse și că am marcat. Mister pregătește foarte bine fiecare meci, suntem o echipă mult mai agresivă, care marchează goluri. Până acum am făcut jocuri foarte bune. La Dinamo e normal să existe acest mixt de jucători tineri cu cei cu experiență. Mai am 4 ani de contract, voi fi tot în tricoul lui Dinamo. Sper să iau un titlu cu această echipă. La anul ne spălăm păcatele”, a zis Daniel Popa la Digi Sport după meci.

Citește și:

Șase! Dinamo dă cu toți de pământ în play-out

 

-->
Previous Șase! Dinamo dă cu toți de pământ în play-out
Next Un fotbalist s-a răzbunat. Și atrage atenția: ”Dacă intrăm în play-off, orice e posibil”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *