Afaceristul care a virat jumătate de milion de euro în conturi


-->

Dinamo respiră din punct de vedere financiar de când Red&White a preluat acțiunile clubului. Eugen Voicu și Andrei Nicolescu și-au asumat că vor trebui să găsească afaceriști care să investească la Dinamo și pe primul deja l-au găsit.

Claudiu Florică a virat 500.000 de euro pentru a plăti datoriile care o împiedicau pe Dinamo să obțină licența. Banii trebuiau achitați până pe 30 aprilie.

”Da. Sunt hotărât. De fapt, nu a mai intervenit nimic din momentul în care am avut primele discuții. Planurile mele au rămas aceleași. Acum, totul depinde de formalități, de tot ce se va întâmpla. Când va fi clar totul, pe hârtie, veți afla. Totul depinde de acel plan de reorganizare, de formalizare.E clar că totul se învârte în jurul lui.

Trebuie să știm câți bani trebuie puși și alte detalii de acest gen. Probabil, vor fi și mai mulți oameni de afaceri interesați după «Plan». Dacă investiția ce se vrea e pe 3 ani și jumătate, ce, cum … Nu e nicio eschivă, totul este la vedere.

Nu s-a mai întâmplat nimic de când am zis «da» prima dată, doar că între timp s-a depus noul plan de reorganizare. Se speră că va fi aprobat. Ar fi foarte bine, ca Dinamo să poată amplifica gradul de renaștere”, a declarat Claudiu Florică pentru Gazeta Sporturilor în urmă cu câteva săptămâni.

Citește și:

Consilier patriarhal, categoric despre schimbarea datei Paștelui

Previous Rival în campionat: ”Am suferit când a retrogradat Dinamo”
Next Modificări la Dinamo: Negocieri pentru acțiuni

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *