Afacerea Negoiță-Cortacero: ”El e în spate”


Dinamo este resuscitată de suporteri, dar în spate s-a aflat un plan incredibil de falimentare a clubului. Ideea este expusă de Dumitru Dragomir.

”Părerea mea este că Dinamo este ţinută în mână de nişte oameni care ori au un interes ascuns pe care noi nu-l ştim, ori nu sunt sănătoşi la cap. Ca să poţi să vii să iei o grupare de talia lui Dinamo şi să te duci cu ea în faliment… A fost o afacere românească să se arunce pisica moartă în curtea altuia ca să miroasă în curtea lui şi nu la Negoiţă. Ceva e de neînţeles aici.

Eu bănuiesc că este afacere românească şmecheră să nu mai plătească datoriile, să intre în faliment definitiv, să o aducă în Liga a IV-a şi să scape de tot aşa cum au scăpat Rapid şi Craiova lui Mititelu. Şi Negoiţă să fie în spate la toată treaba asta. Oamenii ăştia din Spania nici nu au tocuri la pantofi.

Mi-am dat seama în momentul în care Negoiţă a vândut fără garanţii un brand ca Dinamo. Cu toate că el nu are niciun document că Dinamo e al lui, toate astea sunt la Badea. Convingerea mea este că Negoiţă a cheltuit bani şi nu prea l-a ajutat nimeni” , a declarat Dumitru Dragomir pentru Telekom Sport.

Citește și:

Dragomir aruncă bomba: ”Am auzit că vrea să cumpere Dinamo”

Previous Anul începe bine la Dinamo. Veste mare: "Au primit banii"
Next Dragomir aruncă bomba: ”Am auzit că vrea să cumpere Dinamo”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *