EXCLUSIV Aduce un fost căpitan? Cine ar putea fi jucătorul român anunțat astăzi de Rednic


Mircea Rednic a anunțat astăzi într-o conferință de presă că este va aduce în pauza de iarnă un fotbalist care a mai fost la Dinamo, a plecat în străinătate, și își dorește să se întoarcă în Ștefan cel Mare cât mai repede pentru a lucra din nou cu el.

Cea mai probabilă variantă este un fost căpitan al ”câinilor”, mijlocaș dreapta, care poate juca și mijlocaș ofensiv, dar și pe partea stângă, Cosmin Matei.

Pus căpitan de Rednic în mandatul precedent, după ce jucătorii de atunci așa au votat, Cosmin Matei a luat în februarie 2016 calea străinătății, timp în care a schimbat trei echipe, Atromitos Atena, Genclerbirligi Ankara și NK Istra. Din păcate pentru el, sezonul acesta a fost unul dezastruos și ar fi logic să-și dorească să se întoarcă în Ștefan cel Mare. El are doar 41 de minute jucate în 4 meciuri din Liga 1 din Turcia și 263 de minute în trei meciuri jucate în Cupa Turciei. Cosmin Matei, ajuns la 27 de ani, mai are contract cu Genclerbirligi până în iunie 2019, dar turcii sigur ar fi de acord cu un împrumut până în vară.

Citește și:

Ultima amenințare de pe listă. Ce-i așteaptă pe jucători dacă nu bat mâine

-->
Previous ULTIMA ORĂ Măsuri DRASTICE pentru jucători dacă nu bat mâine
Next Aduce și un fost STELIST? Transferul pe care-l pregătește Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *