Aduce și un fost STELIST? Transferul pe care-l pregătește Rednic


Rednic a întocmit o listă cu jucători români care ar putea să se întoarcă în țară și pe care poate să-i aducă la Dinamo.

”Vor veni şi jucători români. Şi chiar jucători care ei au cerut să revină în ţară şi vor să lucreze cu mine. Să revină în România. Joacă în străinătate şi vor să revină. Şi sunt jucători care eu îi cunosc, aici au jucat foarte bine, de aia au şi ajuns în străinătate şi vor să se întoarcă la Dinamo”.

Telekom Sport a aflat că unul dintre aceştia este Mihai Răduţ, cel care are o relaţie foarte bună cu Mircea Rednic. ”Puriul” a vrut să-l transfere la Dinamo şi în mandatul trecut, însă atunci negocierile nu s-au încheiat cu succes. În prezent, Mihai Răduţ este legitimat la Lech Poznan – locul 8 în Polonia – dar nu este jucător de bază şi a strâns în acest sezon 708 minute, distribute în 15 partide. Răduţ a semnat la începutul anului cu Lech Poznan şi mai are contract până în 2020, dar şi-ar dori să-şi rezilieze înţelegerea, pentru a semna cu Dinamo.

Cotat în prezent la 550.000 de euro, mijlocaşul de 28 de ani a fost considerat o mare speranţă a fotbalului românesc. Şi-a făcut junioratul la Sporting Lisabona, a semnat apoi cu Inter Curtea de Argeş, de unde FCSB l-a transferat pentru un milion de euro, în vara lui 2010. Ulterior, a fost împrumutat la Pandurii, club la care s-a transferat definitiv în vara lui 2014. A plecat apoi la Hatta Club, în 2016, iar în ianuarie 2017 a semnat cu Lech Poznan.

În Liga 1, Mihai Răduţ a jucat în 149 de partide, a dat 15 goluri şi a reuşit 16 assist-uri. Mijlocaşul de 28 de ani are şi două selecţii la echipa naţională.

Citește și:

Un alt jucător IMPORTANT s-a accidentat: „Nu va face deplasarea”

-->
Previous EXCLUSIV Aduce un fost căpitan? Cine ar putea fi jucătorul român anunțat astăzi de Rednic
Next Asta chiar e tare! Jucătorul care voia mașină fără să aibă permis

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *