Aduce Iuliu Mureșan un investitor?!


Giani Kiriță, unul dintre fotbaliștii reprezentativi ai lui Dinamo din anii ’90, a vorbit despre numirea lui Iuliu Mureșan pe postul de administrator special la clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare.

”Mă gândesc că nu vine (n.r Iuliu Mureșan) doar pentru funcție. Oricine e binevenit la Dinamo dacă are intenții bune și poate ajuta clubul. Iuliu Mureșan are multă experiență în fotbalul românesc și a avut performanțe. Mi-aș dori din suflet să poată ajuta clubul. Dacă s-a înțeles cu clubul mă gândesc că are în plan să aducă oameni care să ajute echipa financiar.

Mâ gândesc că nu vine la Dinamo doar pentru funcție și probabil că dânsul va aduce pe cineva care să ajute financiar echipa, oameni de afaceri, investitori. Funcțiile la Dinamo au fost ocupate în ultimii ani de diverși oameni. Nu asta contează. La Dinamo trebuie să vină oameni cu bani. E simplă treaba.

La Dinamo trebuie reconstruit ce a fost stricat în ultimii 10 ani. Oricine vine la Dinamo la ora actuală trebuie să aibă intenții bune. În primul rând trebuie să aibă bani, că așa pe funcții poate să vină oricine. Că-l pui director sportiv, manager sau scouter astea n-au nicio relevanță. Trebuie să vină investitori.

Eu spun că DDB-ul poate să colaboreze cu oricine, dacă intențiile sunt bune. Asta este cel mai important la ora actuală la Dinamo. Să vină oameni cu bani, sa aibă intenții bune și totul să fie la vedere. Cu siguranță pot să colaboreze fără probleme

Dusan Uhrin trebuie respectat pentru ceea ce a făcut la Dinamo pentru că a făcut lucruri bune, mai ales că Dinamo în ultima perioadă a fost într-o situație dificilă”, a mai spus Giani Kiriță, în exclusivitate, pentru Realitatea Sportivă

Citește și:

Un campion de la CFR aproape de Dinamo

-->
Previous Un campion de la CFR aproape de Dinamo
Next Iuliu Mureșan la conferință: "Am fost căutat de jucători"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *