Adrian Thiess, detalii IMPORTANTE despre posibila vânzare a clubului


Adrian Thiess a reacționat după dezvăluirile din ediția tipărită a Gazetei de astăzi în care se prezenta că acesta face parte din masonerie și el intermediază discuțiile dintre investitorii străini din Marea Britanie și Ionuț Negoiță.

„Mă simt nevoit să vorbesc și să fac unele clarificări. Am preferat să tac în ultima perioadă pentru că nu era rolul meu să vorbesc despre această posibilă tranzacție. Nu era treaba mea să dau detalii și amănunte de culise pentru că nu sunt eu cel care cumpără clubul Dinamo. Nu masoneria vinde Dinamo! Să fim serioși. Cred că lumea trebuie să știe exact cum stau lucrurile și voi vorbi o singură dată despre asta pentru că, repet, nu este treaba mea.

hotel iceberg balcic-->

Singurul rol pe care eu, Adrian Thiess, îl am în această chestiune este de consultant! Mă simt jenat că apar tot felul de discuții în presă care chiar nu iși au rostul în momentul de față. Sunt doar speculații și lumea nu trebuie să fie mințită.

Există pornită o procedură pentru preluarea pachetului majoritar al clubului Dinamo București, dar această operațiune e una de durată, cu multe acte, documente, consultări, audit, avocați, și-așa mai departe. Nu se vinde un club de azi pe mâine, iar în cazul de față procedura poate dura câteva luni. Pentru că au pornit discuțiile firma interesată de preluarea pachetului majoritar a angajat în acest sens una dintre cele mai bune case de avocatură din România, dar procesul de preluare nu este unul simplu.

Există clauze clare de confidențialitate, există un non disclosure agreement semnat, nu pot să dau niciun fel de detaliu suplimentar. Repet, singurul meu rol în această discuție este doar de consultant! Nu cumpăr și nici nu vând eu ceva! Sunt prea multe speculații despre rolul meu în această chestiune care chiar nu-și au rostul în momentul de față.

Tot ce pot să spun, și o fac pentru prima și ultima dată, este că există o procedură inițiată și că cei care vor să preia pachetul majoritar sunt foarte serioși. Ar fi o oportunitate extraordinară dacă clubul Dinamo se va vinde către aceast grup, dar, cum vă spuneam, procesul e unul de durată, nu de azi pe mâine”, a declarat în exclusivitate pentru GSP, omul de afaceri Adrian Thiess.

Previous E CLAR Moruțan e dinamovist. Ce a declarat înainte de meci
Next Ce crede Claudiu Niculescu despre vânzarea lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *