Adrian Mutu vrea să se întoarcă la Dinamo! Vezi cum


Dinamo a ajuns pe loc de baraj, iar foștii fotbaliști importanți ai clubului au încercat să găsească explicații pentru parcursul dezastruos din acest sezon. Echipa n-a mai învins din luna august, a strâns 5 meciuri la rând fără victorie, doar un punct obținut din 15 posibile!

Plecat din Ștefan cel Mare după ce-a fost director general, Adrian Mutu este în prezent antrenor la echipa secundă a celor de la Al Wahda. ”Briliantul” a explicat pentru Fanatik faptul că este dispus să se întoarcă la Dinamo:

”Am urmărit ce se întâmplă în ţară. Din păcate, Dinamo a ajuns într-o zonă periculoasă. Nu cred că a mai fost atât de jos în istoria clubului. Locul 12 nu este ceea ce merită Dinamo. Pe de altă parte, cred că lotul este peste locul din clasament. Nu e vorba doar de valoarea jucătorilor, cred că este, mai degrabă, un blocaj psihic! Claudiu Niculescu are nevoie de timp. Eu am contract până în vara viitoare şi vreau să îl duc la capăt. Apoi, orice este posibil! M-aș întoarce dacă aş lucra cu Cristi Borcea la Dinamo! Pentru el aş veni cu cel mai mare drag!“, a spus Mutu.

Citește și:

Dinamo îi oferă iar pe tavă un fotbalist lui Gigi Becali!

-->
Previous Dezvăluiri din INTERIOR Problema REALĂ a lui Dinamo ASTA ESTE
Next PEDEPSIȚI TREI măsuri drastice luate la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *