Adrian Mutu: ”Nu-l poți compara pe Dybala cu Messi”


Managerul general al lui Dinamo, Adrian Mutu, a povestit că l-a avut față în față pe Lionel Messi pe vremea când juca la Fiorentina (în 2008, 3-1 pentru catalani, românul a jucat 56 de minute) și a oferit detalii despre cum a încercat să-i facă față argentinianului.

„Când am jucat un amical Fiorentina – Barcelona, la Messi m-a impresionat faptul că nu puteai să-l prinzi. I-am băgat vreo două alunecări pentru că era prea rapid, nu puteam să-l prind. Eu care nu prea făceam alunecări, dar de necaz… Când aveai impresia că îi iei mingea, exact atunci o mişca.

Cu tot respectul, nu poţi să-l compari pe Dybala cu Messi. Nu ştiu dacă Dybala a făcut până acum ce am făcut eu în Italia. Cred că Messi mai are 3-4 ani de fotbal la cel mai înalt nivel. La nivelul lui nu ştiu dacă vom mai avea. La fel şi cu Cristiano Ronaldo. Ei doi sunt enervanţi de constanţi”, a spus Mutu la TV Dolce Sport.

Paolo Dyabala a înscris două goluri în partida tur cu Barcelona, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, câștigată de Juventus cu scorul de 3-0.

Previous ”Câinii mici” au învins. Urmează ”dulăii”?
Next VIDEO SENZAȚIONAL Cum s-au bucurat Bratu și compania în vestiar

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *