Adrian Mutu îi răspunde lui Alexandru David. Cum se apără ”Briliantul”


Președintele lui Dinamo, Alexandru David, a vorbit într-un interviu apărut astăzi în ediția tipărită și digitală a Gazetei Sporturilor în care printre altele îi vede vinovați pe Adrian Mutu și Cosmin Contra pentru dezastrul din acest sezon de la echipa din Ștefan cel Mare. Adrian Mutu îi răspunde tot pe gsp.ro acestuia.

„Înțeleg supărarea celor de la Dinamo pentru că n-au prins play-off-ul, dar nu se poate da vina pe mine și pe Contra, noi am plecat în etapa a 10-a. Au mai fost 16 meciuri dacă nu mă înșel în care se putea redresa poziția în clasament. A fost și o perioadă de transferuri în care puteau foarte bine să corecteze așa zisele greșeli pe care ei spun că noi le-am făcut. Într-adevăr, am greșit transferul lui Albin, am crezut prea mult în el și el a venit nepregătit. Am remediat acea greșeală, că l-am dat afară în decurs de o lună.

Mie mi se par scuze nefondate. Nu le face cinste celor de la Dinamo să spună acest lucru. Nu sunt de acord cu părerea lui David. E clar că aveau tot timpul pentru a redresa echipa după plecarea noastră. Contra a lăsat echipa pe locul 7 și a terminat sezonul regulat pe poziția a 8-a. Se vede că gestionarea lucrurilor după plecarea noastră nu a fost cea mai bună. Să lăsăm publicul să judece”, a declarat Adrian Mutu.

„Strategia am făcut-o împreună cu Alexandru David și cu domnul Negoiță pentru meciul de calificare în Europa League, dar nu ne-a ieșit” Adrian Mutu, fost director general Dinamo

-->
Previous VIDEO Ronnie O'Sullivan e dinamovist. Cum a apărut astăzi!
Next Penedo și-a văzut visul cu OCHII. Ultima mutare făcută de portar

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *