Adrian Mutu dorit de Dinamo


Dinamo s-a despărțit de Dario Bonetti după nici două luni, opt etape, timp în care echiap a strâns doar 6 puncte, dar și cinci eșecuri consecutive, fără gol marcat! Dinamo are de asemenea și cea mai slabă defensivă din prima ligă, dar ai printre cele mai slabe atacuri.

Eșecul istoric cu FCSB i-a pecetluit soarta lui Dario Bonetti, cu toate că italianul s-a întors azi la București, dispus de a continua la conducerea formației.

Conform surselor GSP.RO, confirmate de conducerea grupării, Sorin Colceag a fost numit antrenor interimar, a condus deja ședința de pregătire de astăzi, urmează să se ocupe de munca la echipă pentru a pregăti etapa de duminică, împotriva Botoșaniului.

Mai mult, șefii clubului au precizat: „Indiferent de cine ar veni antrenor zilele următoare, Colceag va conduce formația duminică, are și licență PRO, îi cunoaște și pe jucători. În plus, nimeni nu s-a arătat dispus să preia echipa imediat, să-și asume și meciul de duminică”.

Adi Mutu, blocat

Dinamo a vrut să dea o adevărată lovitură de imagine, doar că nu s-a mai putut realiza. Adrian Mutu a fost dorit ca A1 în Ștefan cel Mare, în condițiile în care luni era aproape de a-și rezilia contractul cu FCU Craiova.

Totuși, Mutu a primit vot de încredere din partea oltenilor, astfel că, momentan, Dinamo nu poate demara negocieri cu Adrian. Fostul selecționer al naționalei de tineret era pe placul conducerii roș-albilor, însă, momentan, Mutu nu poate sosi ca antrenor la Dinamo, după ce a mai fost fotbalist și director general în Ștefan cel Mare.

Astăzi, cei de la Dinamo au negociat și cu Cristiano Bergodi. Conform surselor Gazetei, italianul a solicitat un salariu mai mare decât Dinamo și-l poate permite în acest moment. Așadar, discuțiile cu Bergodi sunt blocate.

Cele mai mari șanse sunt ca în Ștefan cel Mare să ajungă un tehnician care a mai lucrat în trecut cu administratorul special Iuliu Mureșan, cel mai vehiculat nume fiind cel al lui Vasile Miriuță. Totuși, Muri s-a interesat și de Mircea Rednic.

Citește și:

Cătălin Botezatu întrebat dacă a fost amantul Elenei Ceaușescu: ”Eram unul dintre preferații doamnei”

-->
Previous Dușan Uhrin vrea la Dinamo
Next Un antrenor din Liga 1 ofertat de Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *