Adrian Mutu, detalii despre Cortacero: ”Nici Cosmin nu cred că știe”


Adrian Mutu a fost astăzi invitat la GSP Live și a vorbit printre altele și de situația de la Dinamo. Acesta a dezvăluit că deși nu bagă mâna în foc, n-ar crede că Cristi Borcea ar putea fi în spatele lui Pablo Cortacero.

”Nu-i adevărat că am fost implicați eu și Cosmin în desființarea echipei a doua. Echipa a doua a decis domnul Negoiță să o desființeze. Eu m-am opus, dar el a spus că are motivele sale și nu mai aveam ce să fac. Nu e vina noastră, nici eu nu am înțeles atunci. Orice club important trebuie să aibă echipa a doua. Nu poți să pierzi tinerii jucători.

Dinamo la nivel de copii și juniori a fost ceva extraordinar. A mai fost un an în care au jucat finala, anul acesta nu au avut nicio șansă în fața Viitorului. Nu știu ce o să vină de acum încolo. Dar condițiile în care se antrenau acești copii nu erau de clubul Dinamo, pe Granitul, pe teren prost, n-aveau loc.

La ce echipă avea Dinamo și în momentul în care eu am jucat acolo am dominat fotbalul românesc. Din 11 titulari eram toți la echipele naționale în afară de portar.

Dinamo e într-o creștere de formă vizibilă. Față de cum a terminat anul trecut, mai jos nu avea cum, numai că e într-o criză de puncte la ceea ce ar merita la nivel de joc. Uta s-a apărat eroic, senzațional și a reușit să ia 3 puncte. Nu ar fi meritat la nivel de joc dar UTA nu avea cum să joace deschis de Dinamo. Te aperi bine și aștepți greșeala adversarului.

Vorbesc zilnic cu Cosmin la telefon. Trebuie să fie mult mai concreți în fața porții.

Nu știu cine e în spatele lui Cortacero. I-am văzut și pe ei și i-am salutat, dar nu am vorbit cu ei. Nici Cosmin nu știe cred cine e în spatele lui Cortacero. M-ar surprinde să fie Borcea în spate. Nu cred acest lucru. Nu-l văd eu pe Cristi să vină să stea în spate. El vine să stea cu pieptul în față. Crezi că statul nu știe dacă el ar face un lucru ca ăsta?

Nu există lucrul asta să fie Cristi în spate, dar nu pot să bag mâna în foc. La cum îl știu eu pe Cristi, la el se vede. Mulți jucători tânjesc după era Borcea. Erau oameni potenți financiar cu Dinamo și au dominat atunci fotbalul”, a declarat Adrian Mutu.

Citește și:

Cornel Dinu, dezvăluiri despre întâlnirea cu Cortacero: ”Asta i-am spus”

-->
Previous Cornel Dinu, dezvăluiri despre întâlnirea cu Cortacero: ”Asta i-am spus”
Next Ioan Mărginen despre implicarea la Dinamo și Cornel Dinu: ”Zi și noapte”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *