Adrian Mutu: „Asta mă motivează”


Adrian Mutu a avut aseară norocul începătorului. A scăpat ca prin urechile acului de retrogradare, dar nici acum nu este într-o poziție foarte confortabilă. Fostul director general al dinamoviștilor și-a început cariera de antrenor cum nu se poate mai prost.

„Mă așteptam să fie un meci greu, Juventus e o echipă incomodă. A fost un meci de infarct, bine că am reușit să luăm acest punct și să ne ducem la baraj. Juventus a ajuns de două ori la poartă și a dat gol de fiecare dată. Greșelile unor jucători ne duc în astfel de situații. E o lipsă de concentrare inexplicabilă.

S-a încheiat, am trecut și de acest hop, important este să recuperăm și să abordăm acest baraj foarte atent. Va fi la fel de greu, Chindia e o echipă bună.Nu m-am uitat la penalty. Când eram jucător executam astfel de penalty-uri, dădeam scărițe, dar când nu depinde de mine e mai greu.

Normal că fanii mi-au strigat demisia, când ești retrogradat ce-ați vrea, să mi se dea premiu? Dar pe mine astfel de momente mă motivează să devin mai bun, să-mi îndeplinesc obiectivul”, a zis Adrian Mutu la LookTV.

-->
Previous Adrian Mutu a avut un meci de infarct. I s-a cerut și demisia! Cum a putut să se salveze
Next Mesajul de adio al lui Romera. Emoții la despărțire

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *